Robbie Williams najavio povratak na glazbenu scenu

Slavni glazbenik Robbie Williams najavio je povratak na glazbenu scenu nakon skoro tri godine pauze. Krajem godine izaći će njegov novi album neobičnog naziva „Heavy Entertainment Show“.

Robbie Williams

Mjesec u Blizancima u sekundarnim progresijama donosi mu potrebu za zabavom, komunikacijom, kretanjem, ali i novim iskustvima. Možemo reći kako je stvaranje novoga albuma shvatio kao igru. Pogledajmo datum rođenja ovog uspješnog glazbenika.

Britanski zabavljač i pjevač Robbie Williams rođen je 13.2.1974. godine u znaku Vodenjaka i pod pravim blagoslovom neba kako se često naziva planetarna konfiguracija zračni veliki trigon. Ono što zamisli može s lakoćom i ostvariti. Izlazak iz sjene donijet će mu u naredne tri godine i naglo zaljubljivanje, pa će glazbenik morati donijeti teške odluke. Djetinjstvo mu je obilježila rastava braka njegovih roditelja, a u mladosti je bio sklon eksperimentiranju, alkoholu i drogama. Glazbenik će se zapitati želi li svojoj djeci priuštiti isto? Sadašnja supruga je dominantna, puna energije i volje za životom. Podiže ga iz mračnih raspoloženja i ublažava njegovu destruktivnost. Konjunkcija Sunca i Jupitera dovodi ovog glazbenika do neželjenog pretjerivanja o opijatima, hrani ili tjelesnim zadovoljstvima, pa bi se trebao naučiti samokritičnosti kako ne bi brzopleto razorio dugo priželjkivanu obitelj.

Tekst: Maja Eva (kod 88)

Podijeli objavu
Prethodni članakPlavuša s Harvarda
Sljedeći članakSeverina mora na operaciju