Astral centar

Astral centar - Besplatno gledanje - Stranica 1

Astral Centar

mali mis: U svadi sam s deckom od 5mj on je roden 08.09.1985. Zanima me hocemo li se pomirit

Astral Centar: Poštovana,

do komunikacje može doći na vašu inicijativu, ali morat ćete promijeniti stav prema njemu, ako želite drugu priliku za vezu. Izuzetno osjetljiv, osjećajan iako to ne zna baš pokazati i uvredljiv. Po kartama se čini da je ovo bila veza u kojoj je bilo važno što Vi želite, osjećate, mislite a on je dosta šutljiv tip, nije baš previše pričao o svojim željama i planovima, pa ste mislili da nisu tako niti važni...a bili su . Sretno!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

Mirjana: Kako vas mogu dobiti iz Srbije

Astral Centar: Poštovana,

radimo na tome da naša usluga postane dostupna i našim klijentima van Hrvatske. Svakako ćemo Vam se javiti putem e-maila čim do promjena dođe, ako sve bude teklo po planu, vrlo skoro se čujemo .Hvala na razumijevanju!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

Tajanad: Zanima me da li ću ostati trudna sa čovjekom sa kojim sam sada u vezi?
On je rođen 31.08.1976.

Astral Centar: Poštovana,

na žalost, trudnoća mi nije pokazana unutar jedne godine, na taj sam Vam period gleda, čini se da je problem još uvijek ovaj službeni dio veze koji se nikako realizirati .Pa sve dok je tako,dok nema pokazatelja braka i vjenčanja , nema pokazatelja trudnoće. Rekla bih da on dosta sve to odugovlači , nije spreman na brak i djecu, ne vidim da njegove želje idu u tom smijeru,bar ne u ovom periodu.

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

Mirjana: Da li cu ponovo biti sa suprugom on je rodjen 11.11.1968 trenutno smo rastavljeni da li cemo se pomiriti

Astral Centar: Poštovana,

bojim se da Vam se, bar ne sad skoro , pomirenje ne bi moglo desiti ,tim više što je pokazana druga ženska osoba na njegovoj strani ,ali je i ova situacija podržana od Astrala-znači,sve što se desilo ,desilo se kao neka opomena da shvatite koga ste izgubili i koliko ste jedno drugom značili. Druga polovina iduće godine otvara mogućnost pomirenja,ali ne i zajedničkog života. Sretno!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

daca: hocu li na zelenu granu ikada sa osobom 12.11.74

Astral Centar: Poštovana,


ako ste pod tim mislili hoće li se on promijeniti na način koji Vi očekujete- ne ,nećete s njim nikad na zelenu granu. Prihvatite ga takvog kakav on jest ,ne pokušavajte ga mijenjati , pa će i on postati pristupačniji i odnos će Vam biti puno ljepši.

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

zineta: Postovana,u braku sam sa osobom,rodjenom16.06.1957s kojom imam nesredjene odnose,vrijedja me,kritizira bez razloga,arogantan je,rekao mi je da ima drugu,kaze da me voli,kakva je to ljubav,sta je razlog takvog njegovog ponasanja,kaze da me voli,dali ce se ikada promijeniti,hocu li ikada bit sretna sa njim,Unaprijed hvala

Astral Centar: Poštovana,

suprug Vas voli ,ali je vrlo nezreo s riječima koje upućuje vama, boji se,Vi ste lijepa žena, mladja žena ,pa da ne bi imali o sebi lijepo mišljenje i osjećali se lijepom ,kad se osjećate lijepom mogli bi pogledavati neke druge muškarce ,mlađe..shvaćate da je ljubomoran i da Vas ovim ubija u pojam .Dok se Vi sekirate voli li on Vas ili ne, on je miran da nećete imati vremena za sebe.Osim toga on drugačije ne zna jer je u obitelji imao takav primjer i njemu je to jedini poznati način na koji muškarac pokazuje ženi ljubav. Ne bih rekla da se hoće promijeniti ,malo previše godina ima da bi ,bez nekog velikog šoka bio spreman na promjenu. Sretno!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

rabbi: interesira me budućnost na poslovnom planu

Astral Centar: Poštovana,

ukoliko želite odgovor na vaše pitanje, postavite ga konkretno sa sto više detalja i pričekajte svoj odgovor ,ili nazovite 064 530 103 ili pošaljite sms sadržaja “ASTRAL” na 889988 ukoliko nas kontaktirate iz Hrvatske i odmah ćete dobiti odgovor na vaše postavljeno pitanje!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

dejan: dali me supruga vara

Astral Centar: Poštovani,

niste naveli dovoljno informacija za odgovor! Ukoliko me pitate za odredjenu osobu, morate navesti neke osnovne podatke o osobi za koju postavljate pitanje ili ju navodite u svom pitanju. Pitanje postavite ponovno sa što više informacija i sačekajte odgovor ili nazovite 064 530 103 ili pošaljite sms sadržaja “ASTRAL” na 889988 ukoliko nas kontaktirate iz Hrvatske i odmah cete dobiti odgovor na Vaše postavljeno pitanje!

Vaš,

Astral Centar

Astral Centar

Ančika: Kada cu sresti svoju " drugu polovinu " i udati se? Skoro sam izasla iz dugogodisnje veze na daljinu, razocarana sam u ljubav i izgubila svaku nadu da cu ikada sresti pravog. Hvala Vam unapred!

Astral Centar: Poštovana,

imate pravo na samo jedno besplatno pitanje u određenom periodu. Za sva druga pitanja, molimo Vas nazovite 064 530 103 ili pošaljite sms sadržaja “ASTRAL” na 889988 ukoliko nas kontaktirate iz Hrvatske i odmah ćete dobiti odgovor na Vaše postavljeno pitanje!

Vaš,


Astral Centar

Astral Centar

Hasiba: U braku Sam 23 godine imam 3djece zelilabi da znam hocemo li ja I moj muz ostati skupa ?

Astral Centar: Poštovana,

niste naveli dovoljno informacija! Kada postavljate pitanje vezano uz određenu osobu, trebate navesti ime i datum rođenja te osobe. Pitanje postavite ponovno sa što više informacija i sačekajte odgovor ili nazovite 064 530 103 ili pošaljite sms sadržaja “ASTRAL” na 889988 ukoliko nas kontaktirate iz Hrvatske i odmah ćete dobiti odgovor na vaše postavljeno pitanje!

Vaš,

Astral Centar

Želiš današnji

HOROSKOP

na svoj mobitel? Osobni horoskop za ovaj tjedan? Osobni mjesečni ili godišnji horoskop?

Pošalji sms

HOROSKOP i svoj znak na
889988

( 4,99 kn/sms, odjava=stop )
Osjećate se usamljeno? Želite upoznati nove ljude? Pronaći

PRIJATELJE? LJUBAV?

Ili se jednostavno volite dopisivati?

Pošalji sms

CHAT55 na
889988

( 3,99 kn/sms, odjava=stop )

OPĆI UVJETI

Savjetodavne usluge pruža IT jedan d.o.o., Selska cesta 90A, 10000 Zagreb, OIB: 75235737688

Za pitanja u vezi naše usluge, molimo obratiti se na broj telefona korisničke službe 062/700-700, radnim danom od 08 do 16 sati.

POSTAVITE NAM VAŠE PITANJE

Ukoliko napišete ispravnu e-mail adresu, bit ćete obaviješteni o odgovoru na Vaše postavljeno pitanje. E-mail adresa nije javno vidljiva nikome.
Pitajte naše stručnjake! Riješite Vaše probleme!

NAZOVITE :

IZ HRVATSKE :
064 530 103

( Tel.: 3,49 kn/min, mob.: 4,78 kn/min. )


samo za osobe +18
Riješite Vaše probleme u potpunoj diskreciji putem SMS-a

Iz Hrvatske pošalji sms ASTRAL na
889988

( 4,99 kn/sms, odjava=stop )