Astrološka analiza: Ima li sličnosti između Wallis Simpson i Meghan Markle?

Astrološka analiza: Ima li sličnosti između Wallis Simpson i Meghan Markle?

Dok mnoge djevojke diljem svijeta sanjaju o tome da postanu princeze Catherine Elizabeth Middleton, koja je poznatija kao Kate, to je pošlo za rukom udavši se za najstarijeg sina princa Charlesa i princeze Diane. Princ William vojvoda od Cambridgea i Kate Middleton nedavno su postali roditelji još jednog dječaka te su na glasu kao sretan par pun razumijevanja jedno za drugo. Nekoliko godina nakon vjenčanja Williama i Kate još je jednoj pučanki pošlo za rukom da uđe u dinastiju Windsor. Atraktivna glumica Meghan Markle koja se proslavila ulogom odvjetnice Rachel Zane u američkoj televizijskoj seriju „Suits“ uspjela je osvojiti princa Harryja. Kate Middleton i Meghan Markle napravile su revoluciju i upisale se u povijest, ali prije njih, još jedna pučanka u ne tako davnoj povijesti uspjela je zavesti kralja koji se pred ultimatumom ljubav ili tron – odrekao krune. Riječ je dakako o Wallis Simpson i Edwardu VIII. o čijoj su ljubavi snimljeni brojni filmovi.

Na dan kraljevskog vjenčanja, Meghan Markle i njezina majka i učiteljica joge Doria Ragland stigle su u kapelicu St. George u skupocjenom Rolls Royceu. Izgleda da bivša glumica nije znala da automobil u koji je ušla na najvažniji dan u svome životu ima vrlo tužnu i gotovo tragičnu pozadinu. Navodno je upravo taj automobil bio onaj koji je vozio Wallis Simpson na sprovod Edwarda VIII. Svima je zanimljiva činjenica da je fatalna Wallis radi koje je Edward abdicirao s britanskog trona, baš kao i Meghan Markle, razvedena Amerikanka. Meghan Markle vojvotkinja od Sussexa i Wallis Simpson vojvotkinja od Windsora obje su numerološki profil 4 koji ne donosi život princeze iz bajke, već život pun ograničenja, karmičkih zadataka, odricanja te upliva drugih, pogledajmo ima li sličnosti u njihovim natalnim kartama.

Meghan Markle rođena je u kraljevskom znaku Lava i podznakom u emotivnom Raku. Mjesec kao vladar njezinog podznaka nalazi se u Vagi kao dio stelija sa Saturnom i Jupiterom te je upravo on zaslužan za njezinu vitku figuru i gracioznu pojavu. Mjesec uhvaćen od strane Saturna obično donosi poteškoće na planu majčinstva, zato princ Harry i Meghan zasigurno nisu slučajno izabrali 19. svibanj kao dan kraljevskog vjenčanja budući da je na nebu bio Mjesec u Raku koji je poticao plodnost. Iako se princ Harry vidi u ulozi oca, kod Meghan nisu probuđeni majčinski osjećaji, ali će učiniti sve kako bi udovoljila princu i kraljevskoj obitelji budući da joj je status od iznimne važnosti. Sudeći po zvijezdama, imati će poteškoća sa začećem te bi u slučaju trudnoće trebala mirovati. S druge strane, vojvotkinja od Windsora također je rođena sa Mjesecom u znaku Vage koji čini vrlo harmonične aspekte. Retrogradni Merkur koji predstavlja djecu u konjunkciji sa Plutonom može dovesti do nemogućnosti trudnoće ili stava da joj djeca nisu potrebna. Wallis i Edward nisu imali djece. Spoj Venere i Neptuna u osobnim horoskopima žena govore o velikoj privlačnosti i glamuru, takve žene s lakoćom osvajaju sve prisutne, pa nije neobično da je upravo taj aspekt imala i Marilyn Monroe i Wallis Simpson. Njezin treći brak obilježen je Jupiterom u kraljevskom znaku koji se nalazi u problematičnom kvadratu sa Saturnom koji govori da ju je Edward doveo pred gotov čin, ona nije inzistirala na braku, već je pripadnik kraljevske obitelji dobrovoljno bez njenog nagovora abdicirao kako bi se mogli vjenčati.

Tekst: Maja Eva (kod 88)