• Ela
   Kod: 151 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Vesna
   Kod: 05 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Ariana
   Kod: 61 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Mira
   Kod: 72 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

tarot majstori

Tarot majstori

Najbolji tarot majstori s dugogodišnjim iskustvom!

Mudrost koja je sadržana u Tarot kartama upućuje na univerzalne istine i odabir najboljeg izbora u cilju postizanja duhovnog napretka i uspona. Tarot je vrlo stara metoda koja je prilagođena modernome vremenu.

Širom svijeta Tarot majstori s velikim uspjehom daju savjete i konzultacije u područjima vezanim za zdravlje, ljubav ili posao, u cilju stjecanja većeg uravnoteženja i unutarnje spoznaje.

Tarot u savjetovanju pruža važne informacije onim osobama koje su u potrazi za odgovorima vezanim za prošlost, sadašnjost i budućnost. Stručnjaci i Tarot majstori određuju buduće događaje i daju smjernice o tome kako se suočiti sa životnim izazovima i ponašati pred neočekivanim životnim prevratima ili iznenađenjima.

Tarot majstori pružaju korisne savjete

Tarot majstori imaju više razvijenih duhovnih darova: vidovitost i intuiciju koje koriste u skladu s tarot praksom. Ovi im duhovni darovi omogućavaju da u određenim područjima života otkriju mnoge detalje i zanimljivosti, što same Tarot konzultacije čini detaljnijim i sveobuhvatnijim.

Zahvaljujući svom velikom trudu, predanom i discipliniranom radu, Tarot majstori na opciji Tarot online mogu pružiti obilje korisnih i mudrih savjeta tamo gdje se osoba susreće s ograničenjima , preprekama i teškoćama.

Tarot karte mogu učiniti više od samog predviđanja budućnosti. Naime, Tarot može pojedinca uputiti na smjer koji će mu omogućiti postizanje ciljeva i dati uvid u ono što je ispred. Naš Tarot centar stavlja naglasak na opciju Tarot online koja je također veoma tražena u mnogim zemljama i daje sveobuhvatne smjernice i odgovore na specifična pitanja:

 • “Je li je nedavna odluka koju sam donio bila ispravna?”
 • “Bi li neočekivani troškovi mogli utjecati na dalje planove?”
 • “U kojem se području poslovanja moram više potruditi da dođe do razvoja i napretka?”
 • “Jesam li sam odabrao pravog poslodavca za suradnju ?”
 • “Hoće li uloženi trud biti isplativ?”
 • “Kako mogu popraviti sadašnju situaciju? “
 • “Kako riješiti emotivne probleme?”
 • “Koji period je najbolji za igre na sreću?”
 • “Koje su moje najveće prednosti i slabosti?”
 • “Hoće li se pojaviti nove opcije za posao?”
 • “Što trebam napraviti u ovom periodu?”
 • “Kako mogu poboljšati ljubavnu vezu?”
 • “Koje su to prepreke i izazovi koje treba savladati ?”
 • “Kakav je potencijal sadašnjeg odnosa?”
 • “Što najviše utječe na moju sadašnju situaciju?”
 • “Što trebam napraviti da si “otvorim vrata” da uđem u novu ljubavnu vezu?”

Tarot majstori koriste različite tehnike

Tarot majstori na opciji online Tarot nude najučinkovitije Tarot tehnike koje su u praksi prethodnih godina pokazale odlične rezultate. Tijekom konzultacija Tarot majstori ukazat će vam na: razumijevanje skrivenih okolnosti trenutne situacije, razloge koji su doprinijeli teškim situacijama i u potpunosti definirati kontekst aktualnih, ali i budućih događaja.

Svaka Tarot karta ima svoju pozitivnu i negativnu stranu, a njihove kombinacije tumače se u skladu s postavljenim pitanjem. Naši Tarot majstori osim tradicionalnih metoda proricanja sudbine koriste i vrlo stare tehnike koje su prilagodili modernim vremenima. U jednoj od drevnih metoda koriste se četiri Tarot karte koje tumače na sljedeći način:

 • Prva Tarot karta označava skrivene osjećaje i odnosi se na negativna obilježja.
 • Druga Tarot karta govori o sadašnjem vremenu i smatra se neutralnom.
 • Treća karta označava odgovor na klijentovo pitanje i nosi pozitivna obilježja.
 • Četvrta Tarot karta zove se i kartom odluke i također ima pozitivno značenje.

Svaki simbol u ovom Tarot otvaranju koji ima negativna obilježja veže se za određenu biljku i element koji treba koristiti u cilju poboljšanja situacije. Važno je imati na umu da se značenja Tarot karata u manjoj mjeri razlikuju. U biti,Tarot majstori koji se bave tradicionalnim proricanjem sudbine koriste tehnike s više varijacija. U tom slučaju, značenja Tarot simbola nam prikazuju kad je najpogodnije razdoblje za inicijativu i početke.

Svaki Tarot arhetip nadovezuje se za određene kvalitete, Car oslikava ambiciju i ustrajnost, Visoki Svećenik se odnosi na percepciju, mudrost i intuiciju, Zvijezda oslikava istinsko oslobođenje, nade i postignuća. Dakle, sve naše želje, sumnje, nedoumice i iskustva prikazana su kroz mistične simbole Tarot karata.

Poznavajući ove osnove drevnih simbola, tarot nam ukazuje kako da se oslobodimo nametnutih blokada, ograničenja i prepreka, i naučimo na konstruktivan način iskoristiti date nam potencijale, da spoznamo duhovnu ravnotežu i postignemo svoje ciljeve.

Mnogi Tarot majstori smatraju da je dnevno Tarot otvaranje također od velike važnosti jer nam pokazuje je li dan pogodan za realizaciju određenih želja i planova. Na primjer, Tarot karta Obješeni čovjek označava da je energija u stagnaciji i taj dan nije pogodan za akciju, postignuća ili sprovođenje kompliciranih zadataka. Iako prepreke možda nisu vidljive, uloženi trud i zalaganje neće donijeti uspjeh. Za razliku od nje, Tarot karta VIII kupova upućuje na pozitivna iznenađenja i nešto neočekivano što će donijeti radost i zadovoljstvo.

Tarot majstori mogu otkriti mnogo toga

U praksi, Tarot majstori na opciji Tarot online mogu otkriti mnoge zanimljivosti o životu osobe, njenoj prethodnoj karmi, budućim događajima, anđelu čuvaru i duhovnim vodičima. Jedna od važnih komponenti za uspješno Tarot čitanje je i sam način postavljanja pitanja koje trebamo formulirati na što precizniji način.

Ako je pitanje dvosmisleno onda ga treba preformulirati da dobijemo što jasnije smjernice. Ako je pitanje nejasno formulirano, i odgovor će biti nejasan. No, s druge strane, postavljeno pitanje ne treba imati negativnu formu, jer Tarot karte odražavaju stanje naše podsvijesti što će utjecati na odgovor.

Govoreći o Tarot kartama brojni stručnjaci iz smjera ezoterije i Tarot majstori šire granice svijesti, kroz magičnu kombinaciju simbola, brojeva i boja u svrhu bolje sinkronizacije . Tarot karte svakog dana dobivaju veći značaj u našem svakodnevnom životu.

Kada čujemo riječ “Tarot”, mnogi od nas pomisle na njegovu mističnu stranu i bogat sadržaj koji omogućava da se prevladaju blokade i ograničenja. Tarot karte su izuzetno korisne jer osim specifičnih poruka koje nam donose, one na suptilan način vode do veće samospoznaje, promjene, dajući nam na raspolaganje raznolikost i bolje razumijevanje dubine vlastitog bića.

Naš Tarot centar i Tarot majstori na opciji Tarot online nude sljedeće Tarot konzultacije:

 • Tarot savjetovanje putem telefona – tarot online
 • Konzultacije – runski Tarot
 • Konzultacije Tarot – astrologija
 • Tarot konzultacije – numerološki Tarot
 • Konzultacije – Tarot Joga
 • Konzultacije ciganski Tarot
 • Tarot konzultacije rituali i magija
 • Tarot konzultacije klatno
 • Ljubavni Tarot
 • Konzultacije anđeoski Tarot
 • Proricanje Tarot
 • Tarot konzultacije da ili ne

Uvjereni smo da će profesionalni pristup, kvaliteta rada i dragocjeno osobno iskustvo svih stručnjaka na opcijama Tarot online doprinijeti da sveobuhvatnije sagledamo vlastiti život, nađemo tako potrebno ozdravljenje duše i tijela, dođemo do duhovnog razvoja i ostvarenja svojih želja na što kreativnije načine.

Tarot centar ima posebnu praksu Tarot konzultacija i vjerujemo da će znanje i iskustvo koje imaju Tarot majstori donijeti pravu pomoć onima kojima je to potrebno i također utjecati da se mnoge aktivnosti sprovedu na uspješan i praktičniji način!

Česta pitanja o tarot majstorima

Tko su tarot majstori?

Tarot majstori su osobe koje različitim tehnikama proricanja odgovaraju na vaša pitanja vezana za ljubav, posao, financije, obitelj i drugo. Koristeći tarot kao disciplinu vrlo jasno i detaljno mogu ukazati na neki problem kao i na rješenje tog problema.

Radno vrijeme tarot majstora?

Tarot majstori rade svakim danom od 0-24 sata. Tarot centar je otvoren 7 dana u tjednu tako da možete nazvati u bilo kojem trenutku.

Zašto naši tarot majstori?

Naši tarot majstori su renomirani i poznati u Hrvatskoj i regiji. Već godinama smo vodeći u pružanju tarot usluga. Preko 50000 zadovoljnih korisnika savjetovalo se u našem tarot centru. Isprobajte i vi ljubavni tarot, astrologiju, numerologiju, te saznajte što vas čeka u budućnosti.

 • Ela
   Kod: 151 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Vesna
   Kod: 05 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Ariana
   Kod: 61 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Mira
   Kod: 72 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Ela
   Kod: 151 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Vesna
   Kod: 05 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Ariana
   Kod: 61 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Mira
   Kod: 72 


  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/500-000
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

         
Ocjena: 4.9 / 5 (333 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs