tarot
O nama

Tarot centar nudi jedinstvene usluge iz sfere ezoterije, tarot karata, numerologije, astrologije, vidovitosti, duhovnog svijeta, rituala i kanaliziranja energije. Naše stranice u prethodnih nekoliko godina imale su najveći broj posjeta, kako iz Hrvatske, tako i iz drugih zemalja svijeta.

Naš tarot centar nudi široku paletu usluga koje su prilagođene korisnicima u koje spadaju personalizirani horoskopi, tarot analize, astrološka kompatibilnost, tumačenje snova, predviđanja, dnevne, mjesečne i godišnje prognoze. Okupljamo veliki broj astrologa, tarot tumača, vidovnjaka, numerologa i reiki majstora koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i izvrsnu reputaciju.

Internet stranice tarot centra imaju za cilj postizanje direktne komunikacije s klijentima i zakazivanje konzultacija.

Tim profesionalaca i stručnjaka iz sfere ezoterije pružaju pouzdane i učinkovite usluge. Svatko od njih posjeduje visoko znanje i veliko iskustvo. Cilj tarot centra je da pruži najbolje usluge na pošten i profesionalan način.

Brojevi tarot centra su dostupni za sve osobe koje žele steći bolji uvid u vlastiti život i dobiti nova saznanja iz ezoterije, tarota, astrologije i numerologije.

Tarot centar prati nove trendove. Mi nudimo odgovore na sva ona pitanja na koja su vam potrebni. Naša misija je da vam pomognemo u donošenju odluka, vratimo samopouzdanje i ukažemo na najbolje odluke kroz savjete koji će vam pomoći da izgradite sigurniju i uspješniju budućnost.

Naš tarot centar dostupan je 24 sata, svakog dana u tjednu. Profesionalizam, ljubaznost i iskustvo dostupnih stručnjaka pomoći će vam da bolje sagledate svoje prednosti i slabosti, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

Kroz različite tarot, astrološke i numerološke sisteme imate mogućnost dobiti nova saznanja, otkriti nešto novo o sebi što će vam pomoći da postignete ispunjeniji život.

Naš servis surađuje s eminentnim stručnjacima na više govornih područja. Pored mogućnosti svakodnevnih konzultacija iz područja tarota, astrologije, viska, numerologije i drugih prediktivnih disciplina, pružamo korisnicima mogućnost svakodnevne pisane tematike iz svijeta mističnog i ezoterije. Pored dnevnog horoskopa, pružamo numerološke analize, tarot online konzultacije, sms analize, kao i veliki broj tekstova iz ezoterije.

Naši majstori tarota, astrologije i ostalih spiritualnih disciplina vam 24 sata stoje na raspolaganju. Također, postoji mogućnost kupovine određenih ezoterijskih predmeta i kristala (on-line kupovina).

Ono što izdvajamo u ponudi našeg servisa:

  • Psihičko čitanje Tarota
  • Šamanizam
  • Skidanje uroka i crne magije
  • Anđeoske poruke
  • Astrološki savjeti, izrada talismana i zapisa
  • Rad sa astralima
  • Čišćenje Aure

Pored navedenog, naši eminentni stručnjaci uvijek će detaljno i precizno napraviti traženu analizu i pomoći da sagledate trenutnu situaciju i nađete odgovarajuća rješenja. Prošlost veže budućnost je čuvena izreka starih mudraca s Istoka. Zato iskoristimo prošlost i uljepšajmo budućnost.

Mi smo tu da pronađete svoj put uspjeha. Mi smo tu zbog Vas..Pozovite i riješite svoje nedoumice..

S poštovanjem Tarot Centar

         
Ocjena: 4.8 / 5 (533 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs