besplatni tarot

Što vam sve donosi besplatni tarot

Stoljećima su se tarot karte koristile za predviđanje budućnosti i savjetovanje za sve važne aspekte života. Tarot se kao dio drevne mudrosti smatra jednim od najboljih prediktivnih alata za duhovno ozdravljenje i pomoć u pronalaženju jasnih i točnih odgovora.

Besplatni Tarot otkriva sve ono što trebate znati o svojoj budućnosti, i kako sagledati život iz potpuno drugog ugla.

Zašto besplatni tarot

Besplatni tarot i naš tim stručnjaka će vas voditi kroz čitanje Tarot karata, pomoći da nađete rješenja za sve nedoumice i probleme. Tarot centar na opciji Tarot online pruža učinkovite drevne tehnike za poboljšanje u ljubavi, poslu i zdravlju.

Besplatni tarot daje detaljno objašnjenje svake Tarot karte u tumačenje vaše budućnosti. Ako nemate odgovor ili imate pitanja, treba vam savjet za zdravlje ili posao, Tarot majstori će vam na iskren i neposredan način pomoći. Saznajte kako da dođete do potrebne transformacije i obnove i ne dozvolite da čekanje oduzima odgovore koje tražite.

Tarot centar u suradnji s Tarot stručnjacima koji imaju višegodišnje iskustvo će vas voditi kroz Tarot čitanje i pomoći vam da otklonite blokade koje zaustavljaju vaš napredak u životu.

Ne zaboravite da Tarot svojim smjernicama vodi ka poboljšanju i oslobađanju od neugodnih utjecaja, situacija i emotivnih blokada.

Osim detaljnih odgovora na postavljena pitanja, Tarot majstori mogu otkriti koji je najpovoljniji period za nove početke u poslovnom i ljubavnom životu. Najbolji Tarot majstori na opciji online Tarot stoje vam na raspolaganju kako biste rješili pitanja ljubavi, posla i svakodnevnog života.

Ako želite znati hoće li vaš ljubavni odnos trajati, je li posao koji radite najbolji izbor, je li je pravo vrijeme za promjenu – otklonite sumnje; konzultirajte Besplatni tarot, a Tarot majstori će u najkraćem roku pomoći da pronađete pravi put.

Tarot karte ukazuju na put mudrosti i znanja i desetljećima se smatraju nepogrešivima u potrazi za rješenjima. Tarot karte su se kao dio drevne tradicije u praksi pokazale vrlo učinkovitima za ljude koji nisu pronašli svoj pravi put i duhovni sklad.

Čarobni svijet Tarot karata kroz zagonetne simbole poziva nas na dugo i uzbudljivo putovanje gdje se prošlost, sadašnjost i budućnost uzajamno isprepliću.

Iako se ne zna točno gdje je Tarot nastao, postoje najrazličitije hipoteze o njegovom nastanku. Mnogi stručnjaci i Tarot majstori su vjerovali da je Tarot nastao u Indiji i Kini, dok postoje i oni koji vjeruju da su Tarot karte u Europu donijeli Romi.

Tarot karte se prvi put spominju u Italiji oko 1379. godine i bile su vrlo slične Marsejskom tarot špilu. Tarot je stekao veliku popularnost tijekom XVI . stoljeća u Europi i u tom je razdoblju špil sadržavao od 78 do 96 karata. Jedno zanimljivo vjerovanje koje je bilo zastupljeno u Europi je da se Tarot karte nisu smjele tumačiti prvog svibnja ako je bila aktualna faza punog Mjeseca.

Tarot se povezuje s četiri univerzalna elementa -vatra, zemlja, voda i zrak, ali je također u uskoj korelaciji sa planetima, znakovima zodijaka, bojama, biljkama, kristalima i specifičnim simbolima.

Tarot majstori koji su poznavatelji ovog mističnog alata predočavaju da Tarot ukazuje na put samospoznaje i stjecanja duhovne ravnoteže. Sa tog stajališta, treba uzeti u obzir interesantnu podjelu Tarot karata:

Tarot karte od broja I do XII su simboli koji su u korelaciji sa duhovnim segmentom, dok je Tarot karta s brojem XIII povezana s prijelazom i transformacijom koja vodi ka preporodu.

Tarot karte od broja XIV do XXI označavaju simbole koji se odnose na suočavanje sa svim izazovima u materijalnom i fizičkom životu.

Tarot karte upućuju na veće razvijanje svijesti, pružaju duboko razumijevanje života, otvaraju nove vidike u pogledu ljubavi, zdravlja, posla, obitelji, a i naglašavaju sve one važne aspekte koji će biti aktualni u narednom periodu.

Besplatni tarot učvršćuje detaljnu analizu, mogućnosti koje će dati napredak i nove prilike, ali također otkriva načine kroz koje osoba može doći do veće samospoznaje i realizacije planova.

Brojne metode proricanja i temeljna analiza koju koriste Tarot majstori omogućava klijentima da saznaju odgovore na pitanja financija, romantičnih odnosa, karmičkih susreta, zdravlja, obiteljske situacije i event. financijskog napretka.

Naš Tarot centar omogućava klijentima da na opciji Besplatni tarot saznaju što ih očekuje u predstojećem razdoblju po pitanju realizacije planova. Za ovu drevnu Tarot tehniku tarot majstori koriste tri karte, kombinirajući pri tom specifična značenja i proricanje. Iako jednostavna, ova Tarot tehnika je ujedno i vrlo zanimljiva.

Prva Tarot karta označava energiju koja je rezultat onoga iz prethodnog perioda.

Druga Tarot karta otkriva ono što je već aktualno, ali nema potrebnu stabilnost.

Treća Tarot karta prikazuje sve ono što treba dovršiti i na što treba obratiti više pažnje kako bi se cilj realizirao.

Tarot majstori u kombinacijama za ovu metodu najčešće koriste karte Velike Arkane. Ovo je samo jedan od primjera koji je dostupan na opciji Besplatni tarot, a naš Tarot centar omogućava svim korisnicima da kroz zanimljive metode i tehnike steknu novi pogled na život i da pri susretu s izazovima primjene konstruktivne smjernice iz Tarot karata.

Besplatni tarot nudi različite metode proricanja

No, osim jednostavnih Tarot tehnika, na opciji Besplatni tarot dostupne su i mnoge druge, složenije metode proricanja, kao na primjer “Davidova zvijezda” – ljubavno otvaranje, “Na stanici”, “Stablo života”,“Astrološke kuće”,”Ljetni solsticij”, “ Sjetva”, “Svijet – simbol četiri elementa”, itd. Inače, tehnika “Astrološke kuće” jedna je od veoma traženih na opciji Tarot online. Ona je vrlo korisna onda kad želite saznati različite aspekte života na jezgrovit i detaljan način.

Koncept ove Tarot tehnike bazira se na 12 astroloških kuća, odnosno na područjima ličnosti, novca, kratkih putovanja, obitelji, zabave, kreativnosti, zdravlja, ljubavi, poslovnih ugovora, karme, dalekih putovanja, karijere, profesionalnog napretka, timskog rada i duhovnosti. Tarot majstori izvlače dvanaest karata, a ako se one pojave u uspravnom položaju to je naznaka da će klijent ostvariti pomak i poboljšanje. Međutim, obrnut položaj karata prikazuje problematična područja zavisno od kuća u kojima se nalaze. Značenje dvanaest kuća u ovom Tarot otvaranju prikazano je sljedećim redom:

 • I = kuća osobe. Označava njezin status i mentalnu stranu.
 • II kuća = novac, financije .
 • III kuća = kratka putovanja, braća, sestre.
 • IV kuća = obiteljski dom.
 • V Kuća = djeca, kreativnost, hobi, ljubavne avanture.
 • VI kuća = zdravlje, posao.
 • VII kuća = poslovni partneri, bračni život.
 • VIII kuća = transformacija, karma.
 • IX kuća =selidba, duga putovanja.
 • X kuća = profesionalni uspjeh, karijera.
 • XI kuća = timski rad, prijatelji.
 • XII kuća = kronične bolesti, skriveni neprijatelji, duhovnost, tajne.

Besplatni tarot je koristan vodič

Besplatni tarot je koristan vodič koji daje mudre savjete, otkriva kako možemo uzeti najbolje od života i upozorava na sve potencijalne prepreke i ograničenja. Ovo je ujedno i inovativan način koji je poznat širom svijeta i koristi se u svrhu terapije i stjecanja važnih saznanja.

Tarot svojim bogatim simbolima i tajanstvenim slikama koje sežu daleko u prošlost, omogućava da razumijemo kakva je energija prisutna u našem životu i na koji način možemo doći do veće samospoznaje i osobnog razvoja.

U tom smislu, Besplatni je tarot izuzetno praktičan i omogućava osobi da sazna kako da ispravi greške, izbjegne određene probleme, te iskoristi pozitivne aspekte i sve potencijalne prilike koje tek dolaze.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (301 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs