Facade tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Nazovite facade tarot i saznajte svoju sudbinu

Ako vas trenutno prati dobra sreća, provjerite da li je netko pakosno želi pokvariti, ako vas dugo prati loša sreća, vjerojatno trebate provjeriti puno toga. Nazovite facade tarot i saznajte svoju sudbinu, a najbolji tarot majstori će vam pokazati i dokazati da se kolo sreće stalno okreće i da vi upravo idete ka svojoj sretnijoj budućnosti. Ničija sudbina nije da uvijek bude nesretan i svatko ima pravo na sreću, samo ponekada zaluta u moru pogrešaka.

Facade tarot okuplja najbolje tarot majstore, vidovnjake, astrologe, numerologe, majstore magije i savjetnike koji se bave raznim terapijskim tehnikama. Broj telefona za sve savjetnike vam je dostupan od 0 – 24 sata, svaki kontakt je vrlo diskretan i maksimalno štiti vašu privatnost, ma kako delikatna vaša pitanja bila, ma kako velike drame proživljavali i ma kakve tajne vas mučile, sve ostaje između vas i vašeg izabranog savjetnika. Nazovite i uvjerite se u stručnost, znanje i moć da vam se pomogne.

Događaju vam se mračne i zagonetne stvari, nazovite facade tarot

Partner vam je licemjeran, lažljiv i prevrtljiv, a kune se da vas voli. Mislite da vas voljena žena vara s drugim. Svekar i svekrva vas ne vole, šikaniraju vas i žele vas rastaviti od svoga sina. Vaši roditelji nikada nisu prihvatili vašeg muža. Dobili ste anonimno pismo u kojem piše da je vaš muž dobio dijete s drugom ženom. Osjećate se nesretno, događaju vam se mračne i zagonetne stvari, nazovite facade tarot i saznajte tko vam radi zlo.

Ako mislite da ste pod urocima, nagazima, nabačajima crne magije ili prokletstva, facade tarot je pravo mjesto gdje ćete dobiti istinite i točne odgovore, mjesto gdje se skidaju uroci, raskida crna magija i brišu prokletstva. Ako nemate snage, stalno ste umorni i ništa vam ne ide od ruke možete dobiti energetski tretman na daljinu. Dobit ćete i zaštitu nakon energetskog čišćenja vas, vašeg doma, vašeg radnog mjesta, a sve to možete zatražiti i za voljenu osobu.

Bili ste požrtvovni roditelji, a sad ste sluge svojoj djeci, nazovite facade tarot

Obiteljske drame u modernom svijetu se sve češće slamaju na plećima starih i onemoćalih roditelja. Bili ste požrtvovni roditelji, a sad ste sluge svojoj djeci, nazovite facade tarot i raskinite taj ponižavajući odnos vaše odrasle djece prema vama. Ili pripadate drugoj skupini starih i zaboravljenih roditelja koje djeca ne posjećuju, ne nazivaju i uopće ne brinu o njima, također trebate savjetovanje, pomoć i zaštitu. Možda ste prestali davati novac i djeca su vam okrenula leđa.

Facade tarot povezuje ljude, djecu i roditelje koji su posvađani ili su se jednostavno otuđili, spaja bivše partnere, nalazi nove ljubavi za vas. Ako ste udovac ili udovica i ne želite ostati sami, pogotovo zato što niste u dobrim odnosima sa svojom djecom, najbolji tarot majstori će vas voditi sve dok ne izađete iz kruga nesretne usamljenosti i ponovo nađete srodnu dušu. Ako ste stari i nemoćni i trpite obiteljsko nasilje to je razlog više da nazovete.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (284 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs