Kad obožavatelji prijeđu granicu: Potrošili stotine tisuće kuna da bi izgledali kao Kardashianke

Slava osim novca, raskošnih partyja i nezamislivih mogućnosti donosi i negativnu stranu. Tako barem kad su ekstreme preobrazbe u pitanju, misle psiholozi. Dnevno izađe barem jedna vijest o nekoj ženi koja se potrošila na tisuće kuna ne bi li izgledala kao poznata zvijezda.

Potrošila 470 tisuća dolara da bi izgledala kao Kim Kardashian

Najkopiranija je svakako slavna starleta Kim Kardashian. Jennifer Pamplona, brazilska starleta potrošila je oko 470 tisuća dolara kako bi izgledala poput omiljene joj zvijezde. Samo u jednom danu obavila je devet estetskih operacija, a između ostalog ugradila je implantate u stražnjicu, povećala je grudi nekoliko puta, napumpala usne i uklonila dva rebra ne bi li imala struk poput Kim.

No ne misli stati na tome. Usprkos tome što su joj liječnici savjetovali da više ne vadi rebra jer je to opasno po život, Brazilka je odlučna u svojoj namjeri. Iako joj to još nije pošlo za rukom, ne namjerava stati s estetskim operacijama.

Britanka Claire Louise Leeson također je poželjela biti poput slavne reality zvijezde i potrošila je na to oko 30 tisuća dolara, dok je 23- godišnji Jordan James Parke izdvojio oko 150 tisuća dolara. No ni sav novac koji su potrošili nije ih približio njihovom idealu ljepote.

Potrošila 70 tisuća dolara da bi izgledala kao Kylie Jenner

Kim nije jedina članica klana Kardashian Jenner koja ima poklonike spremne na estetske operacije. Kylie Jenner najmlađa je milijarderka i njezin se izgled koji inače duguje estetskom kirurgu naveliko kopira po društvenim mrežama. No jedna je djevojka, Kyleigh Potts otišla korak dalje i dosad je potrošila 75 tisuća dolara kako bi izgledala poput Kylie. Povećala usne, ugradila implantate u grudi i bradu te korigirala nos. Cilj joj je još povećati zubi, promijeniti izgled ušiju i dodatno doraditi usne.