Koji je domaći političar imao obrt za astrološko savjetovanje

vlada

Živi zid slomio se na dva vrlo glasna dijela. S jedne strane su Ivan Vilibor Sinčić, njegova supruga Vladimira Palfi koju nazivaju „vladaricom iz sjene“, Tihomir Lukanić te stručnjak za europsko pravo, međunarodnu trgovinu i tržišno natjecanje Dominik Vuletić. Njihovi oponenti u stranci su Ivan Pernar i Branimir Bunjac.

Branimir Bunjac u zadnjih nekoliko dana iznio je niz optužbi na račun Ivana Vilibora Sinčića i njegove supruge Vladimire Palfi. Optužio je Sinčića kao predsjednika stranke da je sve odluke prepustio svojoj ženi te da je stranka postala privatno vlasništvo Vladimire Palfi. Svađa tko će ići u Bruxelles pretvorila se u sapunicu ravnu „Dinastiji“. Uz podršku Pernara Bunjac se obratio javnosti tumačeći kako se stranka pretvorila u Babilonsku kulu te tražio od Sinčića da mu preda mandat. U cijeloj zbrci i strci kome ide koja fotelja, javnost zabavlja još jedna zanimljiva činjenica. Naime, Branimir Bunjac imao je obrt za astrološke usluge te je navodno zarađivao jedno vrijeme radeći horoskope.

U natalnoj karti Branimira Bunjca upečatljiv je već na prvi pogled kardinalni T-kvadrat. Što je T-kvadrat? Jednostavnim rječnikom rečeno riječ je o najmanje 3 planete, od kojih su dvije u opoziciji, a treća je u kvadratu s obje prethodne planete. Dozvoljen je orbis od čak 10 stupnjeva. Spomenutu konfiguraciju obično imaju veoma uspješni ljudi, kako na svjetskoj tako i na hrvatskoj javnoj sceni. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ima fiksni T-kvadrat kao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, dok je u natalnoj karti Branimira Bunjca kardinalni. Kardinalni T-kvadat daje život pun uspona i padova, ali i vrlo naglašenu dinamiku, hrabrost i ambiciju. Javio se kao dragovoljac tijekom Domovinskog rata, a nakon rata posvetio se znanstvenoj karijeri i studiju povijesti. Ukoliko Branimir Bunjac uistinu poznaje astrologiju, onda zasigurno primjećuje u sekundarnim progresijama Mjesec na Regulusu koji govori o padu i gubitku pozicije. Iako su sada i članovi stranke, dio javnosti i zvijezde protiv njega, politička karijera ove netipične astrološke Ribe dobiti će u budućnosti svoj epilog.