Lewis Hamilton otvorio veganski restoran

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton s poslovnim partnerima otvorio je veganski restoran u centru Londona, a u prva dva sata prodali su čak 1500 zdravih burgera. Britanski vozač Formule 1 već dvije godine pazi na svoju prehranu i prestao je jesti meso. Svjetski prvak oduševljen je interesom javnosti za njegov restoran, pa je najavio i moguće širenje u budućnosti. Snažno drugo polje u njegovoj natalnoj karti koje predstavlja imovinu, novac, ali i prehranu zasigurno će mu  donijeti dobre rezultate. Želja mu je otvoriti još 14 restorana u Velikoj Britaniji, a zatim preći na svjetsko tržište.

Uspon Lewisa Hamiltona na tron „bijelog“ sporta jednoga dana mogao bi dobiti i filmsku verziju. Majka bjelkinja i otac crnac odlučili su fascinirani uspjehom legendarnog američkog atletičara i „olimpijca stoljeća“ Carla Lewisa, nadjenuti svome sinu ime Lewis Carl Hamilton. Došavši iz rasno pomiješane obitelji, Lewis Hamilton je često etiketiran kao prvi crni vozač u Formuli 1, iako je Willy T. Ribbs bio test vozač u Formuli 1 tijekom 1986. godine. Hamilton je također prvi crni vozač koji je pobijedio na stazi Indianapolis Motor Speedway, te prvi koji je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

Poseban kontakt Merkura kao planete prometa i brzine sa svojom višom oktavom Uranom zaslužan je za njegov munjevit uspjeh i originalno promišljanje, a valja istaknuti kako je Hamilton poznat i po svom agresivnom načinu vožnje. Podznak Škorpion obožava igrati ruski rulet, pa čak i ako je njegova glava u pitanju. Zahvaljujući podznaku u Marsovom znaku ima dozu hrabrosti i karizme, a spomenuti kontakt Urana i Merkura čini ga i perfekcionistom. Opozicija Jupitera u Jarcu i Mjeseca u Raku zaslužna je za njegove oscilacije u prehrani. Medicinska astrologija smatra kako su ljudi s kontaktom Jupitera i Mjeseca najčešće vegani, makrobiotičari ili vegetarijanci radi nekog uvjerenja ili stava.