Modni promašaji s crvenog tepiha 2

Modni promašaji s crvenog tepiha 2

Zaljubljenici u modu, „it“ djevojke i modni kritičari s nestrpljenjem su dočekali 90. dodjelu Oskara. To je najcrveniji od svih crvenih tepiha te samim time se svaka modna kombinacija u medijima secira od šava do potpisa. Pogledajmo osobne horoskope glumica za koje su se modni kritičari složili da trebaju potražiti novog stilista.

Kada karijera neke glumice počinje stagnirati, dobar dio njih odlučuje zaigrati na kartu seksipila. Nitko ne zna filmove u kojima je glumila Blanca Blanco, ali svi znaju da je prošle godine na dodjeli Oskara „nehotice“ pokazala međunožje, a na ovogodišnjoj dodjeli zlatnih kipića, obukla je „pola haljine“. Modni kritičari nisu je štedjeli, a jedan od primjerenih komentara je taj da je krojačica zaboravila sašiti drugu polovicu haljine. Blanca Blanco rođena je u nekonvencionalnom znaku Vodenjaka, a njena Venera nalazi se u kvadratu sa Saturnom te otkriva kako će u ljubavi birati partnere s kojima je znatna razlika među godinama. Iako će joj ova godina donijeti nove projekte i angažmane, atraktivna glumica i dalje će šokirati svojim kombinacijama na crvenim tepisima diljem svijeta.

Hollywoodska miljenica Elisabeth Moss odlučila je svoje povjerenje pokloniti provjerenom dizajneru, modnom divu Dioru, ali radi kombinacije šljokica, bijele i ružičaste boje, glumica je podsjećala na vilu iz Pepeljuge. Za razliku od Blance Blanco, Elisabeth Moss ne igra na kartu seksipila te niže uspjeh za uspjehom kao glavni ženski lik u okrutnoj i kontroverznoj seriji „Sluškinjina priča“. Koliko je „Sluškinjina priča“ popularna serija, imali su se uvjeriti Hrvati koji su na malim ekranima gledali prosvjed aktivistica Autonomne ženske kuće koje su se obukle kao sluškinje iz knjige, serije i filma „Sluškinjina priča“ s ciljem da skrenu pažnju na Istambulsku konvenciju. Slavna Elisabeth Moss rođena je u kraljevskom znaku Lava, a Venera kao planeta estetika nalazi se u dvanaestoj astrološkoj kući u znaku Raka. Dvanaesta kuća nije sklona isticanju, pa samim time Veneri u dvanaestom polju nije stalo da prati u stopu modne trendove.