Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka dijeliti će skrbništvo nad kćerkom

Kada bi vas netko pitao tko je najmlađi milijarder na svijetu vjerojatno bi vam na pamet pao osnivač Facebooka Mark Zuckerberg. Prije nekoliko godina bili biste u pravu, ali se danas programer, vlasnik i glavni kreator najveće socijalno društvene internetske stranice nalazi čak na osmom mjestu. Na tronu zasjala je astrološka vatrena Lavica i članica čopora Kardashian manekenka Kylie Jenner. Ugledni časopisi Daily Mail i Forbes procijenili su kako 22-godišnja Amerikanka godišnje zaradi oko 360 milijuna dolara zahvaljujući svojoj kozmetičkoj tvrtki i brendu Kylie Cosmetics, a New York Post ju je proglasio najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji.

U astrologiji znak Vage povezuje se uz modu, umjetnost i estetiku, dok se zemljana Djevica povezuje uz higijenu i farmaciju u što spadaju razne kreme i šminka. Najviša točka horoskopa koja otkriva životnu svrhu, reputaciju i karijeru u natalnoj karti mlade milijarderke počinje u znaku Vage, a njezina vladarica Venera našla se u znaku Djevice u konjunkciji s uvijek neumjerenim Sjevernim mjesečevim čvorom i harmoničnom odnosu s Neptunom kao planetom glamura i medija. Zahvaljujući Mjesecu u Škorpionu ima dozu karizme, a spomenuti Mjesec u padu u desetom polju javnosti zaslužan je i za njenu popularnost. Prati ju više od 130 milijuna ljudi, pa je ova mlada poduzetnica i model i prava Instagram zvijezda. Iako joj je Venera u Djevici na čvoru donijela i silno bogatstvo uz pomoć snažnog drugog polja, planete u padu obično donose vrlo zapetljanu ljubavnu priču.

Najmlađa članica obitelji Kardashian nedavno je raskinula vezu s nekoliko godina starijim reperom Travisom Scottom. Iako su se mediji počeli naslađivati i predviđati dugu sudsku bitku radi skrbništva nad jednogodišnjom kćerkicom Stormi, mladi roditelji su se bez odvjetnika i suda dogovorili da će djevojčicu odgajati jednako.