Nova ljubav Lady Gage

Lady Gaga

Američka kantautorica i glumica Stefani Germanotta poznatija po umjetničkom imenu Lady Gaga pronašla je recept kako da bude publici jednako zanimljiva njezina karijera kao i ljubavni život.

Od zime prošle godine gotovo da nije bilo medija, od portala, časopisa, novina, pa sve do televizijskih emisija i dnevnika, koji se nije upustio u špekulaciju na temu pjevačice i glumca Bradleyja Coopera. Je li njihova kemija na velikom ekranu i svečanoj dodjeli Oscara samo marketinški trik ili je riječ o novoj fatalnoj ljubavi? Razilaženje Bradleyja Coopera i ruske manekenke Irine Shayk samo je pridonijelo još jačim glasinama. Ipak, klasična ljubavna priča koju su odglumili Lady Gaga i Bradley Cooper o tragičnoj ljubavi između etabliranog glazbenika koji zahvaljujući porocima hoda po rubu provalije i mladoj pjevačici koja tek traži svoje mjesto pod suncem, bila je samo dobra reklama i ubrzo su glavni protagonisti filma „Zvijezda je rođena“ potvrdili da su samo dobri prijatelji.

Sredinom ljeta ove godine poznatu pjevačicu povezivalo se s audio inženjerom Danielom Hortonom. Još je jednom bila riječ samo o profesionalnoj suradnji, a ne o ljubavnoj avanturi ili romantičnoj vezi. Duhovni i sudbinski broj 1 koji obilježava datum rođenja ove ekscentrične pjevačke zvijezde nerijetko govori o samoći. Žene profila 1 glase kao energične, hrabre i samostalne te nerijetko imaju i poteškoća u ljubavnim vezama radi svoje dominantne prirode. Može im se prigovoriti i „kratak fitilj“. Ovih dana američki mediji Lady Gagu povezuju s 16 godina starijim i oženjenim glumcem Jeremy Rennerom. Je li ponovno riječ samo o prijateljstvu? Venera kao planet ljubavi u natalnoj karti Lady Gage nalazi se u jedanaestoj kući koja govori o prijateljima. Iako je to položaj koji otkriva da pjevačica cijeni, njeguje i rado sklapa prijateljstva, harmoničan odnos Venere u Ovnu i Urana u Strijelcu govori kako sve njezine veze i počinju upravo iz prijateljstva.