Novi ljubavni par

Novi ljubavni par

Boris Novković uporno dokazuje kako vjeruje u ljubav. Iako je tek nedavno izašao iz trećeg braka, slavni glazbenik nalazi se u novoj ljubavnoj vezi. Kantautor je novu ljubav i inspiraciju za nove pjesme pronašao u balerini Ani Hanić s kojom je nedavno otputovao na inozemnu luksuznu destinaciju. Pogledajmo što zvijezde kažu za novi ljubavni par.

Hrvatski pjevač, skladatelj i kantautor, Boris Novković isticao je prošli brak kao gotovo sudbonosni. Jedne večeri prebacivao je programe na televiziji i ugledao jednu od inicijatorica kampanje „Govor mržnje je ozbiljna stvar“. Toliko ga se dojmio nastup Ines Katić da je skupio hrabrost i javio joj se putem društvenih mreža. Nekoliko mjeseci kasnije, odlučio se za treći brak posvetivši novopečenoj supruzi romantične stihove: „Ines, ugasila si sve dileme i zaustavila moje vrijeme.“ Brak se ubrzo urušio te su se sporazumno rastali bez prevelike medijske prašine.

Razdoblje nakon trećega braka pripada dvanaestoj astrološkoj kući iako treba uzeti u obzir peto polje koje predstavlja zabavu i ljubav te sedmo koje govori o našem stavu prema braku. Vladar sedmog polja (brak, partnerstvo) u osobnom horoskopu kantautora nalazi se u znaku Strijelca, a vladar se nalazi u svom egzilu, pa nije neobično da uzrokuje mnoštvo ljubavnih problema. Mjesec u Vagi u bliskom kontaktu sa Južnim Mjesečevim čvorom govori kako su Borisu Novkoviću uistinu sudbinski predodređeni usponi i padovi na emotivnom planu, ali Mjesec u romantičnom znaku Vage uvijek traži svoju drugu polovicu. Ljubavna veza tijekom godine ići će bez prevelikih trzavica te će pjevač koliko god to bilo smiješno javnosti razmišljati i o četvrtom braku.