Novi skandal sa predsjednicom u glavnoj ulozi

kolinda

Za malu, tradicionalnu i uglavnom politički desno orijentiranu državu u kojoj je „Istambulska konvencija“ još uvijek mrtvo slovo na papiru, velika je stvar, gotovo povijesna odabrati ženu da bude na čelu.

Našoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović popularnost je naglo porasla nakon povijesnog uspjeha naših nogometaša u srpnju prošle godine. U posljednje vrijeme zahvaljujući znatnom gubitku kilograma i dobro osmišljenim modnim kombinacijama postala je i prva političarka „influencerica“. O njezinom imidžu u javnosti, od cipela do frizure, sve se više raspravlja. Bili ljubitelj „desničarske“ predsjednice ili ne, i oni koji joj daju podršku i oni koji propituju njezin rad ne mogu ostati imuni i na sve skandale koje izaziva. Bilo je tu od selfija s devom, misterioznih putovanja u SAD na račun poreznih obveznika, pa do „klanjanja“ na pozornici HNK gdje je i prisvojila cvijeće namijenjeno izvođačima baletne predstave „Labuđe jezero“. Ovoga puta podigla se prašina u Hrvatskoj, Izraelu i Bosni i Hercegovini budući da ju je citirao The Jerusalem Post. Predsjednica je navodno izjavila kako je BiH vrlo nestabilna država pod kontrolom radikalnog islama. Nije trebalo dugo čekati reakciju susjedne države koja joj je hladno poručila kako je ona nestabilna.

Vladavina Lava bivšoj veleposlanici i aktualnoj predsjednici nikako ne ide na ruku budući da je rođena u zemljanom znaku Bika. Konjunkcija Marsa i Mjeseca u Biku u kvadratu s Jupiterom u Lavu koji se nalazi u osobnom horoskopu predsjednice u sedmoj kući koja predstavlja politiku i javnost ukazuje na skandale i nepromišljene akcije. Spomenuta konjunkcija Marsa i Mjeseca budući da je dio T-kvadrata kojeg čini i opozicija s Neptunom ukazuje i na nedovoljno stručan tim s kojim se okružila ili ozbiljne propuste u protokolima.