Numerološka analiza: Ima li sličnosti između Wallis Simpson i Meghan Markle?

Numerološka analiza: Ima li sličnosti između Wallis Simpson i Meghan Markle?

Dok mnoge djevojke diljem svijeta sanjaju o tome da postanu princeze Catherine Elizabeth Middleton, koja je poznatija kao Kate, to je pošlo za rukom udavši se za najstarijeg sina princa Charlesa i princeze Diane. Princ William vojvoda od Cambridgea i Kate Middleton nedavno su postali roditelji još jednog dječaka te su na glasu kao sretan par pun razumijevanja jedno za drugo. Nekoliko godina nakon vjenčanja Williama i Kate još je jednoj pučanki pošlo za rukom da uđe u dinastiju Windsor. Atraktivna glumica Meghan Markle koja se proslavila ulogom odvjetnice Rachel Zane u američkoj televizijskoj seriju „Suits“ uspjela je osvojiti princa Harryja. U prošlosti je bila nezamisliva sramota da se „plava krv“ miješa sa običnim pukom jer su brakovi služili kako bi se učvrstili diplomatski odnosi ili popravili odnosi s nekom zemljom. Glavni motiv braka nije bio ljubav, već interes i potomstvo. Kate Middleton i Meghan Markle napravile su revoluciju i upisale se u povijest, ali prije njih, još jedna pučanka u ne tako davnoj povijesti uspjela je zavesti kralja koji se pred ultimatumom ljubav ili tron – odrekao krune. Riječ je dakako o Wallis Simpson i Edwardu VIII. o čijoj su ljubavi snimljeni brojni filmovi.

Meghan Markle, danas vojvotkinja od Sussexa, ni po čemu se ne uklapa u britansku ideju idealne supruge za princa. Iako je i Kate Middleton pučanka, Meghan Markle je mulatkinja, glumica koja je u seriji pokazala previše te iza sebe ima i propali brak. Kada su objavljene zaruke, polubrat i polusestra lijepe vojvotkinje od Susseca iskoristili su svojih pet minuta slave da ju ocrne pred svjetskim medijima izjavama kako je Meghan svoju filmsku karijeru gradila preko kreveta. Na dan kraljevskog vjenčanja, Meghan Markle i njezina majka i učiteljica joge Doria Ragland stigle su u kapelicu St. George u skupocjenom Rolls Royceu. Izgleda da bivša glumica nije znala da automobil u koji je ušla na najvažniji dan u svome životu ima vrlo tužnu i gotovo tragičnu pozadinu. Navodno je upravo taj automobil bio onaj koji je vozio Wallis Simpson na sprovod Edwarda VIII. Svima je zanimljiva činjenica da je fatalna Wallis radi koje je Edward abdicirao s britanskog trona, baš kao i Meghan Markle, razvedena Amerikanka.

Wallis Simpson, koja je udajom dobila titulu vojvotkinje od Windsora, rođena je 19. u mjesecu, pa kao numerološki profil 1 je neovisna, dinamična, arogantna, ne prihvaća tuđe savjete, ali veoma karizmatična. Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, rođena je 4. u mjesecu, ona prihvaća i uvažava savjete drugih, konzervativna je i slijedi pravila. Ima li sličnosti između ove dvije Amerikanke? Ima. Obje imaju isti sudbinski put – broj 4 koji je veoma težak, govori o odricanju, nametanju društvenih pravila te da nemaju kontrolu nad svojim životom.