Plavuša s Harvarda

Adele Laurie Blue Adkins

Dobitnica je deset Grammy nagrada, Brit Awards, American Music Awrds, Zlatnog Globusa, pa čak i one najprestižnije nagrade Oscar. U SAD-u njezin drugi album držao je top poziciju duže nego ijedan album od davne 1985. godine dosegnuvši dijamantnu naknadu.

Na vrhuncu karijere Adele je šokirala svoje obožavatelje diljem svijeta odlukom da želi napraviti dužu stanku u karijeri. Nastavit će snimati, no čak deset godina ne planira napraviti turneju. Razlog je Harvard. Upis na privatno najstarije sveučilište u SAD-u znači postati članom „Ivy lige“. Harvard su pohađali brojni priznati znanstvenici, glumci, političari i dobitnici Nobelove nagrade (oskarovka Natalie Portman, osnivač Facebooka Mark Zuckerberg, J. F. Kennedy, Barack Obama, te mnogi drugi). Nije tajna da je Harvard vrlo teško upisati, a još teže završiti. Pogledajmo što je natjeralo Adele na takvu ambicioznu ideju.

Adele je rođena 5. svibnja 1988. u znaku Bika koji ne krije svoju osnovnu potrebu da stekne financijsku stabilnost i sigurnost. Merkur u Blizancima potiče ju da rado čita i prikuplja informacije. Ovih dana zaigrani Merkur dodatno je ohrabren utjecajem Jupitera u Vagi koji ga motivira da proširi svoje znanje. Jupiter kao planet visokog obrazovanja, sreće i ekspanzije, mladoj pjevačici tek 2017., ulazi u deveto polje (fakultet), pa bi se moglo dogoditi da odluku o upisu mora prolongirati. Palada u konjunkciji sa Marsem na vrhu prve kuće govori o tome da se doživljava kao poslovnu ženu, a ne zabavljačicu. Kreativna Venera u Blizancima blizu vrha pete kuće otkriva da bi ju na Harvardu mogla zainteresirati i gluma.