Premlaćena pjevačica Nataša Bekvalac

Premlaćena pjevačica Nataša Bekvalac

Ako obiteljsko nasilje u Hrvatskoj pogađa jednu od tri žene i svakodnevno se prijavi između 40 i 50 slučajeva nasilja u obitelji, onda je zasigurno ta brojna daleko veća na Balkanu. Bosna i Hercegovina, Albanija, Bugarska, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Grčka i Srbija u bliskoj budućnosti bit će primorane pogledati istinu u oči da nije dovoljno samo izreći moralnu osudu nekome tko je nekoga pokušao zastrašiti, udariti ili na bilo koji način uznemiravati. U samo pet godina u Hrvatskoj ubijene su 72 žene, ubili su ih supruzi ili partneri, a zasigurno je ta brojka mnogo veća u Srbiji.

Ovih dana Balkan, ali i dobar dio središnje Europe potresa vijest kako je poznata pjevačica Nataša Bekvalac pretučena. Kako prenose mediji, njezin suprug došao je pijan kući te su se posvađali oko treće osobe, ljubavnice koja mu je slala poruke, a zatim je izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na pjevačicu. Njezin suprug, Luka Lazukić udarao ju je rukama i nogama čak i po ožiljku od carskog reza, Nataša Bekvalac završila je na hitnoj s teškim ozljedama i potresom mozga. Komentar njezin supruga nakon ovog nasilnog čina je sljedeći: „Nije joj ništa. Malo sam ju gurnuo.“ Pogledajmo imaju li zvijezde odgovor što se dešavalo te noći kada je pjevačica zatražila liječničku pomoć.

Nataša Bekvalac rođena je na pun Mjesec, opozicija Sunca i Mjeseca i kvadrat Venere i Urana zna dovoditi do vrlo velikih oscilacija na emotivnom planu. Zahtjevna je, ljubomorna i vrlo dominantna. Traži partnera koji će joj u potpunosti biti odan i posvećen. Spoj Urana i Marsa u magnetičnom i jakom Škorpionu govori s jedne strane da i sama može brzo planuti i ulaziti u sukobe, a s strane to je vrlo agresivan aspekt kojeg je dodatno pojačao i tranzitni Jupiter. Opozicija tranzitne Venere (ljubav, brak) sa natalnim Uranom i Marsom govori kako će pjevačica vrlo brzo pokrenuti i rastavu braka. Sunce koje predstavlja supruga u njezinom horoskopu je u znaku Vage u konjunkciji sa hladnim i ograničavajućim Saturnom, pa mora pripaziti kako ne bi birala partnere koji ju koriste u materijalnom smislu (drugo polje = novac), a žele držati pod kontrolom.

Tekst: Maja Eva (kod 88)