Severina mora na operaciju

seve

Mora tiho i malo govoriti, a vikanje joj nikako nije dozvoljeno. Prije nekoliko godina Severina je zbog zadebljanja morala prvi put operirati glasnice na Šalati. Može li ovo ugroziti njezinu glazbenu karijeru?

Astromedicina smatra da su glasnice pod vladavinom Bika, a Severina je upravo rođena u tom zemljanom znaku 21. travnja 1972. u Splitu. Fiksni znakovi sporo reagiraju na zdravstvene probleme i teško odgađaju već unaprijed isplanirane aktivnosti. Numerološka godina broj 7 u kojoj se pjevačica nalazi donosi joj sretan rasplet zdravstvenih problema ukoliko će biti strpljiva i pažljiva. Temperamentni Merkur u Ovnu u njezinom horoskopu je pričljiv i nestrpljiv, pa joj najteže pada što ne može sve biti u trenutku gotovo. Harmoničan odnos Sunca u Biku koje predstavlja osnovnu čovjekovu energiju i vitalnost i Jupitera u Jarcu govori o izdržljivosti i poboljšanju zdravlja usprkos bilo kakvoj bolesti. U direkcijama Solarnog luka možemo primijetiti kako bi moglo doći i do povećane tireoidne žlijezde ili problema sa limfnim čvorovima na vratu. Pjevačica će se sada uspješno oporaviti, ali će područje kojim vlada astrološki Bik (grlo, glasnice, glas) ostati će osjetljivo.

Njezin uvijek inspirativan i kreativan podznak u Lavu koji uživa na pozornici nije spreman za odlazak u mirovinu, a Sunce na vrhu horoskopa govori o osobi koju zanima slava, karijera i povećanje prihoda.