Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte i kako opisati anđeoski tarot?

Danas nam svijet tarota nudi na više stotina različitih karata, što nam daje do znanja da su sve karte posebne na svoji jedinstveni način. Anđeoski tarot pripada u najpoznatije oblike tarota. Što su anđeoske karte? Anđeoski tarot se može opisati kao prekrasno ilustrirane karte koje se razlikuju po prisutnosti inspiracijskih riječi i fraza. Vjeruje se kako su anđeoske karte inspirirane s poznatim anđelima zaštitnicima. Navedeni tarot može sadržavati najmanje 36 karata, dok je maksimalan broj karata zaokružen na 100.

Anđeoske karte nam donose slike anđela i drugih duhovnih stvorenja koja su povezana s riječima koje dolaze na karti. Što su anđeoske karte? Anđeoski tarot se često opisuje kao jednostavniji oblik tarota, što svakako pridonosi njegovoj popularnosti. One su izvrstan izbor za bilo koga tko je željan ući u svijet tarota, jer se pri samom otvaranju mogu koristiti. Da li se čitanje anđeoskih karata može zatražiti kod tarot majstora? Naravno. Navedene karte donose poruke sa strane vašeg anđela čuvara. Navedeno čitanje možete zatražiti u bilo kojem astro centru.

Što su anđeoske karte i što one sadrže?

Anđeoske karte se razlikuju od klasičnih tarot karata. Navedene karte nam nude inspirativne riječi koje mogu pomoći pri inspiraciji i navođenju. Poruke na kartama su pozitivne, i stvaraju određenu toplinu koja nas vodi. Što su anđeoske karte? Najjednostavnije objašnjeno, riječ je o pojednostavljenom obliku tarota. Navedene karte se često preporučuju početnicima u svijetu tarota, jer su specifične po jednostavnom navođenju u njihovom čitanju. Gdje kupiti anđeoske karte? One se mogu kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini, knjižari ili online putem.

Anđeoski tarot se bira kao i svaki drugi tarot, prema privlačnosti. Ukoliko želite biti dobar tarot majstori, morate osjetiti povezanost između vas i karata koje birate. Anđeoske karte većinom dolaze s uputama o korištenju. Iako se navedene karte karakteriziraju kao pojednostavljeni oblik tarota, ipak je riječ o kartama koje se orijentiraju prema intuiciji. Pobliže smo upoznati s time što su anđeoske karte, ali što one zapravo sadrže?

Navedeni tarot je poznati po svojim pozitivnim porukama koje mogu donijeti mir osobi koja čita karte, ili osobi koja želi čitanje. Kao i svake druge tarot karte, anđeoske karte također traže povezanost. Povezanost se razvija preko miješanja karata i samostalnim zaključcima vezanim za značenje određene karte. Na ovaj način, budući tarot majstor razvija svoju intuiciju i upoznaje se sa svijetom anđeoskog tarota. Tarot čitanje anđeoskih karata može na prvu djelovati jednostavno, no potrebna je određena vidovitost i intuicija kako bi se one u potpunosti razumjele.

Što su anđeoske karte i kako se one koriste?

Sada kada znamo što su anđeoske karte, bitno je da se upoznamo s njihovim načinom korištenja. Svaki tarot majstor ima svoju metodu čitanja, kao i posebne alate koji mogu povećati samu energiju špila i pomoći pri tumačenju. U primjeru, mnogi koriste određene kristale koji uz pomoć svoje energije izvlače željeni odgovor na određenu temu. Rozi kvarc je poznatiji kao kamen ljubavi, on se može koristiti ako osoba želi odgovore koji su striktno vezani za ljubav. Isto tako, Ametist služi kao kamen boljeg proricanja, on pomaže pri jasnijem sagledavanju prošlosti i kako ona utječe na sadašnjost, te definira budućnost. Kristali se često stavljaju na špil karata prije njihovog tumačenja. Ponekad se mogu koristiti i bijele svijeće koje služe kao znak pomoći od anđela.

Postoje razne metode otvaranja navedenih karata. Najčešće se koristi standardna metoda – karte se nakon miješanja stavljaju na stol poput lepeze. Kod otvaranja anđeoskih karata, bitno je slušati svoju intuiciju koja pomaže pri potrazi odgovora. Anđeoski tarot se također može čitati uz samo 2,3,4 karte. U početku, mnogima će se se navedene karte činiti kompliciranima, no procesom učenja ćete uvidjeti kako su one zapravo jednostavne. Što su anđeoske karte? One se u definiciji mogu objasniti kao jednostavan oblik čitanja tarota koji donosi pozitivne poruke.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (572 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs