Tajne tarota Ltajne-tarota-lenormand-bic

 

Danas na svijetu postoje stotine različitih tarot špilova, no jedan se izdvaja po svojoj strukturi i rezultatima. Naime, većina tarot špilova se sastoji od 78 karata koje su podijeljene na velike i male arkane. Male arkane se dodatno dijele na četiri vrste od po 10 karata. Tu su još i dvorske karte. Kod ovoga tarota ovakva podijela ne postoji. Prvenstveno, tarot Lenormand ima samo 36 karata. Sve su karte numerirane, ali niti jedna se ne izdvaja po važnosti. Njihova simbolika je izuzetno bogata. Rezultati koje daju vrlo su specifični. Iako pitač postavlja konkretno pitanje, karte najčešće prikažu jednu drugu, dublju istinu. Dobiva se odgovor, naravno, no simboliku treba precizno iščitavati. Ovaj tarot je u stanju otkriti bitne informacije koje drugi naprosto ne mogu.

Potrebno je puno vještine i odlučnosti da se na kraj izađe s ovom tarot kartom. Predstavlja buku, nasilje, bitke i komešanje. Ova karta ukazuje na to da će biti potrebno puno energije uložiti kako bi se pobjedilo. Moguće je da će se problemima morati prići iz drugačijeg ugla kako bi se uspjelo. Bič često izlazi u periodima borbe. Ukazuje na svađe, pregovore i da je čovjek previše oštar prema samom sebi. Bič ukazuje na fizičko maltretiranje. Također, pokazuje vrlo jaku seksualnost pa ukazuje i na strast kao i na seksualno uznemiravanje što najviše ovisi o okolnim kartama. Pošto se u ovoj tarot karti nalazi puno energije predstavlja sportaše i fizičku aktivnost.

U ljubavi ova karta ukazuje na ljubavni odnos koji se bazira na seksu. Ukazuje i na svađe i generalno probleme u odnosu.

Kod posla i karijere Bič predstavlja posao koji je fizički naporan. Potrebno je puno energije uložiti u njega. Ovo je i konflikt na radnom mjestu. Ili se radi o tome da pitač ne voli svoj posao ili je riječ o sukobu s kolegama.

Tjelesno, često ukazuje na laringitis odnosno nateklo grlo, bol ili upalu mišića.

Po pitanju vremena ova tarot karta predstavlja mjesec studeni kao i 11 dana, 11 tjedana ili 11 mjeseci. Ako su Ljiljan ili Planina prisutni to označava period od preko 11 mjeseci.