Tajne tarota Lenormand: Lisica

tajne-tarota-lenormand-lisica

Danas na svijetu postoje stotine različitih tarot špilova, no jedan se izdvaja po svojoj strukturi i rezultatima. Naime, većina tarot špilova se sastoji od 78 karata koje su podijeljene na velike i male arkane. Male arkane se dodatno dijele na četiri vrste od po 10 karata. Tu su još i dvorske karte. Kod ovoga tarota ovakva podijela ne postoji. Prvenstveno, tarot Lenormand ima samo 36 karata. Sve su karte numerirane, ali niti jedna se ne izdvaja po važnosti. Njihova simbolika je izuzetno bogata. Rezultati koje daju vrlo su specifični. Iako pitač postavlja konkretno pitanje, karte najčešće prikažu jednu drugu, dublju istinu. Dobiva se odgovor, naravno, no simboliku treba precizno iščitavati. Ovaj tarot je u stanju otkriti bitne informacije koje drugi naprosto ne mogu.

Ova tarot karta predstavlja posao uz pomoć kojega se plaćaju računi. Bez obzira da li imate stalno radno mjesto ili kombinirate više poslova, Lisica opisuje sve ono što je potrebno da se hrana stavi na stol i da se ima krov nad glavom. Lisica predstavlja lukavost koja je potrebna kako bi vaša obitelj bila sigurna i materijalno osigurana.

Lisica također označava prevaru i izdaju. Pokazat će da li vam se nešto namješta odnosno da li ćete upasti u zamku. Opisuje sve situacije u kojima čovjek misli poglavito na svoje interese.

Kada Lisica opisuje osobu, ona definitivno nije glupa, ali joj se ne može vjerovati. Pametna je i prepredena, a moguće da je i radoholičar.

Kod pitanja koja se tiču ljubavi, Lisica upozorava da nešto nije kako treba. Netko pitača vara na ovaj ili onaj način.

Lisica tradicionalno predstavlja uobičajeni posao od 09 do 17h u kojemu se redovito prima plaća. Može predstavljati mobing i zabijanje noža u leđa od strane šefa ili kolega.

Kod zdravlja ova tarot karta ukazuje na potrebu za drugim mišljenjem. Nešto nije kako treba s originalnom dijagnozom. Ako postoje bilo kakve sumnje trebalo bi detaljnije provjeriti.

Lisica često ukazuje na događaj koji se odvija ili će se odviti tijekom zime. Može označavati 14 dana, 14 tjedana ili 14 mjeseci ovisno o okolnim kartama.