Tajne tarota Lenormand: Pismo

tajne-tarota-lenormand-pismo

Danas na svijetu postoje stotine različitih tarot špilova, no jedan se izdvaja po svojoj strukturi i rezultatima. Naime, većina tarot špilova se sastoji od 78 karata koje su podijeljene na velike i male arkane. Male arkane se dodatno dijele na četiri vrste od po 10 karata. Tu su još i dvorske karte. Kod ovoga tarota ovakva podijela ne postoji. Prvenstveno, tarot Lenormand ima samo 36 karata. Sve su karte numerirane, ali niti jedna se ne izdvaja po važnosti. Njihova simbolika je izuzetno bogata. Rezultati koje daju vrlo su specifični. Iako pitač postavlja konkretno pitanje, karte najčešće prikažu jednu drugu, dublju istinu. Dobiva se odgovor, naravno, no simboliku treba precizno iščitavati. Ovaj tarot je u stanju otkriti bitne informacije koje drugi naprosto ne mogu.

Ova tarot karta predstavlja vijesti i poruke. Tiče se svih oblika pisane komunikacije. Poruka može doći u obliku cedulje, dokumenta, e-maila, sms poruke ili pisma. Pismo se tiče dokumenata kao što su dozvola, diploma, certifikat, licenca. Uključuje razglednice, oglase i brošure. Zapravo, Pismo pokriva kompletnu papirologiju. Sve što je u pisanoj formi. U otvaranju, karte u blizini Pisma pojašnjavaju kakva poruka stiže odnosno na što se odnosi, da li će poruka stići na vrijeme i tome slično. Kada ju se gleda samostalno, ne daje puno informacija.

Pismo u ljubavi označava dopisivanje s voljenom osobom. Može se raditi o ljubavnom pismu, online prijateljstvu ili o čestitci za Valentinovo.

Što se posla tiče, informacija je na putu. Karta se tiče životopisa i svih drugih papira koji su povezani s poslom. Pismo predstavlja novinare, blogere, pisce i poštare.

Tjelesno, ova karta predstavlja ruke i prste. Odnosi se na recept za lijek, rezultate testova i slično.

Tradicionalno gledajući, Pismo nije važna karta kada je riječ o tajmingu. Može se koristiti kao signifikator 27. dana u mjesecu, ali najčešće vrijeme joj se neće dodijeliti prilikom otvaranja.