Tajne tarota Lenormand: Zvijezda

tajne-tarota-lenormand-zvijezda

Danas na svijetu postoje stotine različitih tarot špilova, no jedan se izdvaja po svojoj strukturi i rezultatima. Naime, većina tarot špilova se sastoji od 78 karata koje su podijeljene na velike i male arkane. Male arkane se dodatno dijele na četiri vrste od po 10 karata. Tu su još i dvorske karte. Kod ovoga tarota ovakva podijela ne postoji. Prvenstveno, tarot Lenormand ima samo 36 karata. Sve su karte numerirane, ali niti jedna se ne izdvaja po važnosti. Njihova simbolika je izuzetno bogata. Rezultati koje daju vrlo su specifični. Iako pitač postavlja konkretno pitanje, karte najčešće prikažu jednu drugu, dublju istinu. Dobiva se odgovor, naravno, no simboliku treba precizno iščitavati. Ovaj tarot je u stanju otkriti bitne informacije koje drugi naprosto ne mogu.

Ovo je vrlo pozitivna tarot karta. Kao što vas se kao malene učilo da se uzdate u zvijezdu, tako ova karta govori o tome da se nade i snovi ostvaruju. Krećete se prema svojim ciljevima. Sve je kod ove karte utješno i osigurano. To je poruka koja kaže da je sve u redu i da će sve zaavršiti kako treba. Zvijezda pokazuje i ugled te u kolikoj se mjeri okolinu inspirira. Ako ste slavni pa makar to bilo samo na nivou profesije ili lokalne zajednice, ova se karta može pojaviti. Stvari se odvijaju kako treba i potrebno je uživati u dobroj sreći.

Tarot karta Zvijezda također ukazuje na vidovnjačke sposobnosti i ostale vidove okultnoga kao što je astrologija, tarot itd. Ovo je manje, sekundarno značenje pa ne treba očekivati da će se stalno pojavljivati u otvaranju. Karta će vjerojatnije pokazati nešto pozitivno kao što je postizanje zacrtanih ciljeva.

U ljubavi Zvijezda obično pokazuje novu ljubav koja će se uskoro pojaviti u životu.

U poslu ova karta često ukazuje na to da ćete primiti pohvalu za svoj rad i da ćete na neki način postati slavni. Generalno, pokazuje uspjeh u radu.

Na planu zdravlja karta govori o tome da će se zdravlje poboljšati.

Što se tajminga tiče, Zvijezda kaže da će se nešto dogoditi po noći.