Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 vas spaja sa voljenom osobom

Veza vam se raspala zbog gomile nesporazuma, volite se se, ali nikako ne uspijevate biti i ostati zajedno i tek sada kada se čini da je vaša ljubavna veza nepovratno uništena počinjete očajavati, jer vam je tek sada jasno što ste imali i što ste izgubili. Tarot 144 vas spaja sa voljenom osobom i kada vam se čini da je sve izgubljeno i da je šteta nepopravljiva. Najbolji tarot majstori su vam dostupni od 0 – 24 sata.

Iako je bolje okrenuti broj telefona dok veza ili brak u kojima ima problema, još traju, tarot 144 će pomoći i ako se raspad već dogodio i zato, memorirajte kontakt, ovi raspadi ljubavnih odnosa se još daju popraviti i ljubav opet može procvjetati. A možda to i nije raskid, iako su izgovorene teške riječi, možda je to samo ljubavna svađa, a svi znaju da su kod ljubavnih svađa mirenja najslađa, samo vam stručnjaci trebaju potvrditi da će mirenja biti.

Tarot 144 zna što vas čeka u karijeri

Teška su vremena, poslova je malo, svi poslovi su privremeni ili povremeni ili čak zamjene za bolovanja i već ste očajni. Pitate se zašto ste se školovali i hoćete li ikada dobiti priliku raditi ono za što ste se obrazovali. Ne očajavajte, nazovite i pitajte, tarot 144 zna što vas čeka u karijeri i kada i gdje ćete dobiti poslovnu ponudu života. Kada to znate lakše ćete podnositi bizarne poslove koje ste prisiljeni raditi da preživite.

Istina je da sudbina putuje čudnim i neutabanim putevima, najvrsniji majstori tarota na tarot 144 to svakodnevno gledaju i to ih fascinira jednako kao i vas kada vide da ćete jednoga dana imati zavidnu karijeru i da ćete se čak obogatiti i lagodno živjeti. Često klijentima to izgleda i zvuči toliko nevjerojatno da obično kažu “ne, meni se to ne može dogoditi, nisam ja te sreće”, ali kada se počne događati, lupe se po čelu i prisjete se da im je upravo to bilo rečeno.

Na tarot 144 sve o vašoj ljubavi, karmi i sudbini

Jesu li kratke veze prekinute zbog karme ili zbog sudbine i kakva je razlika između karme i sudbine. Puno je pogrešnih shvaćanja karme i sudbine i brkanja tih pojmova. Na tarot 144 sve o vašoj ljubavi, karmi i sudbini, je li istina da se sudbinske ljubavi ne mogu ni izbjeći ni raskinuti? Što ako ste samo karmički povezani, a što ako ste upetljani i karmički i sudbinski? Je li istina da se karmičke ljubavi češće raspadaju i zašto?

Može li karmička ljubav trajati zauvijek kao i sudbinska Ljubav? Najbolji astrolozi, numerolozi i najvrsniji tarot majstori na tarot 144 mogu utvrditi vašu partnersku kompatibilnost, slaganja i neslaganja u ljubavi i mogu vidjeti jeste li vi karmički ili sudbinski par ili, iako se jako i strastveno volite nemate ni karmičkih ni sudbinskih dodira, nego vam je u ovom životu zadaća stvoriti novu, zajedničku karmu. Beskrajne su mogućnosti i ljubavne kombinacije, a o njima ovisi vaša ljubavna sreća.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (590 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs