Tarot horoskop

Tarot horoskop

Tarot horoskop dvije najčešće metode proricanja

Za telefonsko proricanje su najpogodnije astrološke analize i tarot čitanja za bilo koje postavljeno pitanje. Ove dvije ezoterijske metode se izvrsno nadopunjuju i međusobno odlično korespondiraju, zato su tarot horoskop dvije najčešće metode proricanja u svim ezoterijskim savjetovanjima uživo ili u astro centru. Svaki tarot majstor mora poznavati barem osnove astrologije da bi moga precizno locirati i opisati ljudske likove i njihove karakterne osobine u tarot analizi na bilo koje vaše pitanje na koje želite odgovor.

Naravno, astrolozi neće otvarati tarot horoskop je njihova specijalnost i oni će očitati vaš dnevni, tjedni ili mjesečni horoskop prema vašem datumu i mjestu rođenja. Za vašu natalnu kartu trebate dodati i sat rođenja, a on vam je potreban i za izračun astrološkog podznaka. Natalna karta je vaš najosobniji horoskop, jedinstven samo za vas. Astrološke prognoze radite pred važne događaje, za nove početke, pred putovanja ili pred početak novog posla, tada tražite poslovnu astrološku prognozu i povoljna razdoblja.

Ljubavni tarot horoskop partnerskih kompatibilnosti

Samoća i osamljenost su oduvijek ljudima najteže padala, jer je čovjek društveno biće i neprirodno i teško je bit sam. Zazo su ljubavni tarot horoskop partnerskih kompatibilnosti i pitanja hoću li naći srodnu dušu najčešće postavljana pitanja na telefonskoj astroliniji. Partnerska slaganja i neslaganja se mogu vidjeti kroz tarot i numerologiju, ali tek usporedni horoskopi pokazuju ona najintimnija preklapanja dviju duša. Često klijenti savjetnicima na telefonskoj liniji jednostavno samo kažu općenitu rečenicu “zanima me ljubav”.

Umijeće postavljanja konkretnih pitanja je jako važno za dobivanje točnih i preciznih odgovora. Ljubav je imenica, a ne pitanje, na općenita pitanja o ljubavi ćete dobiti i općenite odgovore. Tarot horoskop, a i druge metode proricanja na ciljana pitanja daju fascinantno točne odgovore, ali samo zato jer svaka analiza kreće sa razine postavljenog pitanja, zato pitajte konkretno, što konkretnije, naprimjer, “je li osoba N. N. moja srodna duša” ili “hoću li ikada pronaći ljubav svog života” ili “slagali smo se, zašto smo se rastali”?

Tarot horoskop i sudbina po bilo kojem pitanju

Prirodno je da ljudsko biće kada pati, trpi nepravdu, nasilje ili bilo koju drugu neprihvatljivu situaciju traži odgovore i pita “zašto mi se to događa i mora li biti baš tako, tko je kriv za to”. Tarot horoskop i sudbina po bilo kojem pitanju u vašem životu, odgovori su vam na dohvat ruke, samo ih morate zatražiti. Čak i kada su neki drugi ljudi krivi za ono što vam se događa, možete nešto promijeniti ako saznate istinu.

Istina i samo istina, to je moto svakog savjetnika na telefonskoj liniji, no, neki klijenti znaju reći, “znate, ako vidite nešto loše, nemojte mi to reći”, što znači da nisu svi spremni čuti istinu. Međutim, tarot horoskop ili bilo koja druga metoda proricanja otkrivaju i tamnu i svijetlu stranu života, a savjetnici su dužni dati kompletnu informaciju da bi ona klijentima koristila i pomogla da poprave što se može popraviti, promijene što se mora promijeniti i maknu se iz pogubne situacije ako je to nužno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (414 ocjena)

Maratela mreže d.o.o., 072/700700 +18 | Partnerski portali: MojTarot.com | ZlatnaZora.hr | astro-tarot.rs