Udaje se za milijardera?

avril

Mladu pjevačicu Avril Lavigne poznatu po hitovima „Complicated“ i „When you’re gone“ krenulo je kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Prije više od tri godine stavila je karijeru na pauzu zbog lajmske bolesti, ali sada se vratila u punom sjaju s novom pjesmom „Head above water“, a u njezin turbulentan ljubavni život ušao je i novi muškarac. Avril ima više od milijardu razloga za svoj osmjeh budući da je njezin novi odabranik milijarder Phillip Sarofim, biznismen i sin moćnog i bogatog Fayeza Sarofina koji je drugi najveći dioničar energetske kompanije Kinder Morgan. Zadnjih nekoliko tjedana ovaj simpatičan par našao se u centru pažnje jer su ih paparazzi snimili ispred zlatarnice. Pogledajmo hoće li ova uspješna 34-godišnjakinja izreći „sudbonosno da“ po treći put?

Sunce u Vagi čini ovu kanadsku pjevačicu i spisateljicu izvana nježnom i uglađenom, ali dominantan znak u njezinoj natalnoj karti je Škorpion koji je dao poseban, ali ljuti začin njezinoj osobnosti. Pluton, Venera i Mjesec u Škorpionu zaslužni su za odvažnost i preuzimanje rizika koji joj se materijalno isplatio. Avril spada među izvođače koji su prodali najviše albuma u Sjedinjenim Američkim Državama i to sa gotovo 11 milijuna primjeraka. Jupiter u kvadratu sa Suncem u padu otkriva kako pjevačica ima naglašen ego i svjesna je koliko vrijedi. Šesto polje njezinog osobnog horoskopa nalazi se u znaku Riba, a vladari Neptun i Jupiter nezgodno su postavljeni što upućuje na infekcije i poteškoće sa ozdravljenjem. Pjevačica se dugo borila s lajmskom bolešću ili boreliozom, tj. infektivnom bolešću koju prenosi zaraženi krpelj. Kako se Ribe i Neptun povezuju uz snove, Avril je zahvaljujući infekciji dvije godine provela u krevetu.

Jupiter u Škorpionu donio je Avril ljubavnu renesansu tijekom 2018., ali konjunkcija Marsa kao vladara sedme kuće s Neptunom te kvadrat s Merkurom dovodi do razočaranja na emotivnom planu. Ova uspješna glazbenica ima kratak fitilj, započinje svađe bez jasnog uzroka, a radi naglašenog Škorpiona je i vrlo ljubomorna. Sudeći po zvijezdama, par je već odavno zaručen te će razmišljati o ulasku u bračnu luku tijekom svibnja ili rujna iduće godine.