Utjecaj pomrčine mjeseca 14

Utjecaj pomračine mjeseca 14

Strijelac: Saturn u Strijelcu suočio je Strijelce u protekle dvije i pol godine da najbrže rješenje i nije uvijek i najbolje, borili su se  sa gubitkom samopouzdanja, morali svaku kunu dva puta prevrtati, a neki odnosi se više nikada neće moći vratiti na staro. Prolazak eklipse kroz polje posla potaknut će Strijelce da stave emocije u drugi plan i posvete se poslovnim izazovima, a tokom godine morati će obratiti pažnju i na vlastite navike koje uvelike utječu na zdravlje.

 Slavna osoba rođena u znaku Strijelca:

Je li moguće biti najljepša žena na svijetu, a pri tome imati poteškoća na emotivnom planu? Ako pogledate biografiju Scarlett Johansson shvatit ćete kako je to itekako moguće. Iako je na emotivnom planu bila suočena s brojnim razočaranjima, Strijelci su na glasu kao vječni optimisti. Eklipsa se u horoskopu slavne glumice smjestila u polje financija te će zahvaljujući njoj imati mnoge uloge, ali i neugodne kritike sredinom ljeta.

Jarac: Najviša točka horoskopa pripada znaku Jarca i Saturnu koji govore kako je za uspjeh uvijek potrebno vrijeme. Rezerviran stav i teško izražavanje emocija Jarčevima bi se moglo obiti o glavu tijekom ove godine budući da im eklipsa prolazi kroz polje braka i partnerstva. Jarčevi koji su započeli sudski spor ili su prisutni u javnosti mogli bi imati neugodnosti već krajem travnja i početkom srpnja.

Slavna osoba rođena u znaku Jarca:

Supruga princa Williama Catherine Elizabeth „Kate“ Middleton rođena u znaku Jarca koji je posvećen dužnostima. Kraljica bi trebala biti zadovoljna vojvotkinjom jer je Jarac tradicionalan i zazire od skandala. Pred vojvotkinjom i novom modnom ikonom je dinamična i uspješna godina.

Vodenjak: Glavni akteri pomrčine Mjeseca i Sunca su zasigurno Vodenjak i Lav, pa će samim time u njihovim životima biti i najviše promjena. Vodenjaci nezadovoljni poslom razmišljat će da naprave korak u nepoznate i prihvate posao u inozemstvu, a na emotivnom planu usprkos čestim trzavicama, neće doći do većih promjena.

Slavna osoba rođena u znaku Vodenjaka:

Američka glumica grčkog porijekla i bivša supruga Brad Pitta, Jennifer Aniston rođena je u znaku prijateljskog i nekonvencionalnog Vodenjaka. Prolazak eklipse kroz polje ljubavi i djece, potaknut će glumicu da iznese svoja stajališta kada je riječ o majčinstvu.

Ribe: Zahvaljujući eklipsi Ribe će imati preokrete u karijeri koje će zahvaljujući svojoj intuiciji okrenuti u svoju korist. Ribe koje razmišljaju o rješavanju stambenog pitanja, imati će uspjeha već u prvoj polovici ove godine.

Slavna osoba rođena u znaku Riba:

Poznati glumac i voditelj Tarik Filipović rođen je u znaku Riba koje mu daruju sposobnost imitiranja, prenošenja emocije na publiku te dozu karizme. Eklipsa poznatom voditelju neće smanjiti angažmane, ali će se nastaviti sudska trakavica sa bivšom spremačicom koja je navodno ukrala skupocjeni nakit i novac.

Tekst: Maja Eva (kod 88)