Utjecaj pomrčne mjeseca 12

Utjecaj pomrčne mjeseca 12

Blizanci: Pomrčina Mjeseca Blizance će natjerati da preispitaju obiteljske odnose. Postavit će si pitanje poštuju li ih dovoljno njihovi bližnji te će u skladu s odgovorom donijeti nove odluke. Neće imati strpljenja davati treće, pete ili devete prilike te će se početi više oslanjati na sebe.

Slavna osoba rođena u znaku Blizanaca:

Jedan od najpoznatijih Blizanaca trenutačno je američki predsjednik Donald Trump. Poduzetnik koji se obogatio zahvaljujući špekulacijama s nekretninama te televizijskim projektima ovih dana bori se s optužbama da je dementan. Eklipse su mu pale u područje politike, javnosti i partnerskih odnosa, pa će se uskoro ponovno više pisati o njegovoj potencijalnoj bračnoj krizi, a manje o zdravstvenim problemima. Sudeći po zvijezdama, predsjednik nema problema sa demencijom. Donald Trump najstariji je predsjednik u povijesti Sjedinjenih Američkih Država.

Rak: Mjesec kao vladar Raka kada prolazi kroz eklipsu svakako sjenu baci i na Raka pred kojim je onda izazovniji period nego inače. Rakove će prva ovogodišnja eklipsa natjerati da se posvete sebi i svome tijelu, a radi brzopletih financijskih odluka, požalit će već početkom listopada.

Slavna osoba rođena u znaku Raka:

Bivša novinarka i danas bivša prva premijerka Jadranka Kosor rođena je u znaku Raka. Iako je u astrologiji Rak na glasu kao nježan i introvertiran vodeni znak, valja uzeti u obzir kako s njime započinjemo ljeto te kao jedan od četiri kardinalna ili vodeća znaka raspolaže sa snažnim resursima energije. Lunarna eklipsa potaknuti će hrvatsku političarku da bude češće prisutna u javnosti.

Lav: Vatreni znakovi uvijek su okrenuti prema budućnosti, pa će Lavovi zahvaljujući eklipsi početi razmišljati o ulaganju u nove poslovne projekte, a zainteresirati će ih i dionice. Trebaju imati na umu kako ih eklipsa prati u stopu tijekom čitave godine, zato izbjegavajte ipak nepotrebne troškove i konfliktne situacije.

Slavna osoba rođena u znaku Lava:

Sin  nogometne legende zagrebačkog Dinama, Zlatka „Cice“ Kranjčara, rođen je u kraljevskom znaku Lava. Vladar Lava je Sunce koje vlada okruglim oblicima, pa nije neobično da je i Niku Kranjčara od svih sportova privukao upravo nogomet. Slavni nogometaš tijekom godine neće imati financijskih turbulencija, ali na emotivnom planu će biti prisiljen donijeti nove odluke.

Tekst: Maja Eva (kod 88)