Utjecaj solarne eklipse na poznate osobe rođene u znaku vage, škorpiona i strijelca

Utjecaj solarne eklipse na poznate osobe rođene u znaku vage, škorpiona i strijelca

Pomrčina Sunca koja je uslijedila neposredno nakon dana zaljubljenih ostavit će najdublji trag na fiksnim znakovima Vodenjaku, Lavu, Škorpionu i Biku. Vodenjaci će doći na naplatu nepromišljene odluke, donosit će (sudbonosne) odluke u ljubavi, Lavovi će tijekom godine biti neugodno iznenađeni ukoliko žele riješiti bilo kakav problem vezan uz mirovinu, Bikovi će biti u iskušenju da podignu kredit ili prodaju nasljedstvo, dok će Škorpioni tražiti nova financijska rješenja. Pogledajmo kakve će sve peripetije solarna eklipsa izazvati poznatim osobama:

  1. Vaga: Najglasniji političar u Hrvatskom saboru je zasigurno Ivan Pernar. Osnivač Živog zida, aktivist i saborski zastupnik rođen je u znaku diplomacije i politike – zračnoj Vagi. Zahvaljujući Vagi u svome horoskopu uz dozu šarma, ali i humora, objektivno će isticati nesavjesno vođenje države te će zasigurno do kolovoza ponovno „zakuhati“ situaciju u Saboru. Sudeći po zvijezdama, trebao bi biti oprezan tijekom travnja, srpnja i studenog kako ne bi nasjeo na provokacije.
  2. Škorpion: Ministar zaštite okoliša i energetike, doktor ekonomskih znanosti Tomislav Ćorić, trebao bi usprkos pomrčini Sunca biti jedan od najstabilnijih političara. Tomislav Ćorić nikada se neće naći u centru skandala glede plagijata budući da je osoba koja uživa u radu, učenju i usavršavanju.
  3. Strijelac: Hrvatski glazbenik Oliver Dragojević rođen je u optimističnom i nesalomljivom Strijelcu. Saturn kao planet briga, bolesti i poteškoća boravio je u njegovom znaku od prosinca 2014. do prosinca 2017. te je uzeo danak. Glazbenik se oporavlja, tumor se znatno smanjio te sudeći po zvijezdama izvan je životne opasnosti.