Fatalna Donna Vekić

Donna Vekić

Čini se da je jedna od najperspektivnijih mladih tenisačica odnijela i ljubavnu pobjedu osvojivši švicarskog tenisača Stanislasa Wawrinke koji je jedva dočekao svoju „slobodu“ i rastavu desetogodišnjeg braka od modela Ilham Vuilloud.

Retrogradna Venera u Ovnu koja već dugo trpi tranzitnog Urana dovela je do rastave braka i odvajanja tenisača od obitelji. Nerijetko aspekt Venere i Urana budi iz dosadne svakodnevnice. Veze i brakovi koji su zapeli u rutinu ili imaju priliku za popravni ili se zauvijek prekidaju. Ovaj zanimljiv i jak aspekt dovodi i do snažnog zaljubljivanja koje ne možemo tek tako ignorirati. Sudeći po tranzitima koji su se nadvili nad kartom Wawrinka rastava braka nije bila jednostavna, pa bi tenisač mogao očekivati ogovaranja ili spletke bivše supruge. Retrogradna Venera teško pronalazi mir u ljubavi, ali igrom sudbine i Donna ima retrogradnu Veneru, pa će njihove Venere pronaći zajednički jezik jer su barem u znakovima koji se međusobno razumiju i podržavaju (Ovan i Blizanci). Uspješni tenisači i zaljubljenici u „bijeli sport“ imaju u svojim kartama istaknutog Merkura ili Blizance. Švicarski tenisač ima Mjesec u Blizancima, a Donna Veneru, Merkur i Mars. Godina pred Donnom nije jednostavna, pa bi bilo mudrije razmišljati o kako i na koji način u idućoj godini unaprijediti karijeru.

Ljubavna veza sa dvanaest godina starijim tenisačem bit će strastvena, ali i turbulentna. Donna je osoba koja uživa u komunikaciji i kraćim putovanjima, ne voli rutinu, a za duge rasprave ima kratak fitilj. Ovo je jedna snažna ljubavna veza koja će obilježiti njihove živote, ali bit će ju vrlo teško održati.