Kate Moss postaje Grofica Bismarck?

Kate Moss

Poznata manekenka javno se zaručila za plemića dok je još uvijek bila u braku, a sada novinari tvrde kako se u tajnosti rastala. Mladi njemački grof Nikolai von Bismarck slavnih korijena zaprosio je Kate u Veneciji nakon samo godinu dana veze, a ona je već počela planira svadbu.

Kada bismo astrološki trebali odabrati jedan aspekt koji donosi sreću i sretne okolnosti, to bi bio harmoničan odnos Jupitera (sreća, ekspanzija) i Urana (iznenađenje). Unatoč naglim preokretima, apstinencijskim krizama i tračevima koji su obilježili njezinu karijeru, ova britanska manekenka uvijek stane na noge. Što ju drži na tronu nakon skandala i otkazivanja brojnih ugovora? Fatalan i uvijek zanimljiv Mjesec u Škorpionu koji se snažnom regeneracijom podiže iz pepela, trigon Plutona i Venera i Mars u kvadratu sa Venerom koji joj daje seksipil i privlačnost.

Osobe rođene šesnaestog u mjesecu kao Kate Moss u ovome životu suočavaju se sa karmičkim brakom kojeg nije jednostavno održati. Retrogradna Venere govori da osoba sreću nalazi iz drugog, trećeg ili čak četvrtog puta. Veza između Kate i plemića bit će turbulentna i teško održiva jer su oboje skloni pretjerivati u hedonizmu. Žele živjeti punim plućima, dozvoliti si nedozvoljeno, kršiti društvena pravila i uživati u zabranjenim supstancama. Poznata britanska manekenka i u četrdesetima će ostati na vrhuncu slave i zarađivati bolje od upola mlađih kolegica, pa joj motiv ulaska u novi brak zasigurno neće biti novac, ali je titula dobro došla.