Kraj jedne ljubavne priče

Naomi Watts i Liev Schreiber

Odlukom o kraju romanse priključili su se parovima poput Angeline Jolie i Brada Pitta, Jennifer Lopez i Caspera Smarta te Fatboy Slima i Zoe Ball koji su ovih dana šokirali javnost odlukom o razdvajanju.

Naomi i Liev izgledali su kao savršen par. Oboje su rođeni u znaku Vage koji predstavlja harmoniju, mir i težnju ka uređenim partnerskim odnosima. Što je moglo poći po zlu? Uspjeh.

Naomina karijera je u uzlaznoj putanji od 2001. godine kada je dobila pozitivne kritike za svoju prvu veliku ulogu u filmu „Mulholland Drive“. Još nije osvojila Oscara, ali je više puta bila nominirana, a na crvenom tepihu i u četrdesetima ostavlja bez daha. Njezin životni partner Liev Schreiber usprkos brojnim ulogama nije ostvario značajniju karijeru.

Osim što su oboje Vage, Naomi i Liev imaju isti podznak u znaku Škorpion koji je sklon ljubomori, podbadanju i  zamjeranju. Saturn u petoj astrološkoj kući obično govori o vezama koje dugo traju i ne prekidaju se jednostavno, ali s vremenom nestaje strasti i razumijevanja budući da je Saturn u padu (Ovan). Iako je ovo njihova definitivna odluka, ostat će i dalje u kontaktu ne samo radi djece. Nakon nekoliko tjedana ili mjeseci pojavit će se priča u medijima o trećoj osobi. Naomi i Liev nemaju namjeru dugo samovati.