Filip Krajinović u lovu na Jelenu Rozgu

jelena rozga

Jelena Rozga i Severina iz godine u godinu i dalje samouvjereno vladaju pozornicom te ih se opravdano može nazvati „kraljicama estrade“. Poznate Splićanke svako ljeto nižu hit za hitom, muškarci ih obasipaju pažnjom, a žene zavide na ljepoti i figuri. Ljepotom astrološke Lavice Jelene Rozge oduševio se i tenisač Filip Krajinović koji navodno redovito sluša njezine pjesme te je nakon prekida dugogodišnje veze odlučio osvojiti srce poznate plavuše. Razlika među godinama ga nimalo ne zabrinjava jer se šuška kako voli zrelije žene. Pogledajmo što zvijezde kažu ima li mladi tenisač izgleda kod popularne pjevačice.

Srpski tenisač koji ima i hrvatsku putovnicu rođen je 27. rujna 1992. u znaku šarmantne Vage. Izraženi kvadrat Sunca i Marsa u njegovom horoskopu otkriva kako je riječ o individualistu s vrlo jakom voljom. Kada jednom odredi cilj, ništa ga ne može pokolebati na putu do uspjeha. Iako je po prirodi impulzivan, ne pristaje olako na kompromise i sklon je ići iz krajnosti u krajnost, kontakt Sunca i Marsa govori o hrabrosti, ambiciji i snažnom natjecateljskom duhu. Kako u sportu, tako i u ljubavi, ne odustaje pred preprekama. Uranska astrologija u natalnoj karti perspektivnog tenisača otkriva Zeusa u konjunkciji s Jupiterom te Apolona između Mjeseca i Merkura u Vagi što označava kako je u karijeri imao i sretnih okolnosti. Na Touru mu je najveći uspjeh bio poluzavršnica ATP turnira u Beogradu. Imao je i element sreće, zbog bolesti Novak Đoković mu je predao susret u četvrtzavršnici.

Stelij u Vagi na ljubavnom planu čini ga izbirljivim zavodnikom kojem važnu ulogu igra estetika. Zahvaljujući harmoničnom odnosu Venere u Škorpionu i Marsa u Raku voli žene koje osim fizičkim izgledom plijene pažnju i svojom karizmom. Kontakt Venere i Marsa govori o naglašenoj erotičnosti, dokazivanju na seksualnom planu, ljubomori i čestim (tajnim) avanturama. Iako će doći do susreta ove dvije zvijezde te će dugo biti zanimljivi domaćim i stranim paparazzima, ipak će se na duže staze odlučiti da budu samo prijatelji.