Kako uz pomoć tarota razumjeti vlastitu ljubavnu vezu

Kako uz pomoć tarota razumjeti vlastitu ljubavnu vezu

Ovaj je članak ionako prvenstveno namjenjen onima koji nisu tumači tarota, a ljubitelji su brzih odgovora. Postoji puno načina unutar tarota na temelju kojih se može ljubavni odnos proanalizirati. Ovaj je kratak i jasan. Dakle, trebalo bi se fokusirati na tzv. dvorske karte. U njima trebate pronaći sebe kao i svoga partnera.

U slučaju da ste mlada osoba koja je tek postala punoljetna vi ćete u dvorskim kartama biti predstavljeni pažom. Ako ste rođeni u jednom od astroloških znakova koji pripadaju elementu vatre, a radi se o Lavu, Ovnu ili Strijelcu tada ste predstavljeni pažom vatre ili štapova. Ako ste vrlo mlada osoba koja je rođena u jednom od znakova koji pripadaju vodenome trojstvu, Raku, Škorpionu ili Ribama tada ste predstavljeni pažom vode ili pehara. Ako ste rođeni u jednom od tzv. zemljanih znakova, Djevici, Biku ili Jarcu, u tom slučaju predstavlja vas paž zemlje ili diskova. U slučaju da pripadate jednom od zračnih znakova, a radi se o Blizancima, Vodenjaku ili Vagi, vas predstavlja paž zraka ili mačeva. Paževi se odnose kako na muškarce tako i na žene.

Ako ste nešto stariji, u svojim kasnim dvadesestima, tridesetima pa čak i ranim četrdesetim godinama života, predstavljeni ste vitezom. Kako biste znali koji vas točno vitez predstavlja, onaj vatreni, zemljani, zračni ili vodeni, kombinirajte svoje godine starosti s astrološkim znakom u kojem ste rođeni kako je gore objašnjeno. Vitezovi predstavljaju samo muškarce.

Kraljice u dvorskim kartama predstavljaju isključivo žene i to one zrelije životne dobi. Dakle, ako ste žena starija od 30 ljeta u tarotu će vas jedna od kraljica predstavljati. Vatrena, vodena, zemljana ili zračna odredit ćete na temelju svoga astrološkoga znaka kako sam već objasnio. Nemojte biti kruti kada je riječ o broju godina. Trideset sam naveo okvirno. Ako ste u svojim kasnim dvadesetima, a osjećate se zrelom duhom i tijelom, tada je bolje sebe tražiti među kraljicama nego paževima.

I tu su još kraljevi koji uvijek predstavljaju zrele muškarce koji su u svojim četrdesetim godinama i starije. Da li vama ili vašem partneru više paše vatreni od vodenoga ili zemljani od zračnoga otkrit ćete na temelju astrološkoga znaka.

E sada kada je najvažniji dio posla obavljen odnosno kada znate koja karta predstavlja vas, a koja partnera ili partnericu vrijeme je da ih naprosto usporedite. U slučaju da nemate tarot pored sebe ili ga imate, ali nemate iskustva u radu s njim, poslužite se internetom. Na velikom broju web stranica posvećenih tarotu pronaći ćete različita tumačenje dvorskih karata. U obzir uzmite više web stranica jer svaki tarot špil je specifičan, no pošto gotovo svi imaju dvorske karte pogledajte što znače.

Npr. ako ste žena predstavljena kraljicom mačeva ili zraka, a zanima vas muž ili dečko kojega predstavlja vitez zemlje ili diskova, pažljivo gledajte u ove dvije karte i naprosto na list papira zapisujte što vidite. Kraljica odnosno vi držite mač na temelju čega se može zaključiti da ste pravedni, ali oštri. Vaš dragi pak mirno sjedi na svom kljusetu nadajući se da će sve nedaće ovoga svijeta proći mimo njega. On je trom, a vas to nervira. Njega pak iritira vaša uloga one koja zna sve, koja je popila vodu iz bunara mudrosti. Vlastita opažanja imaju veliku težinu! Svoja opažanja kombinirajte s informacijama dobivenih na internetu. U čas posla doznat ćete svoje prednosti i mane kao i partnerove. Što vas spaja, a što razdvaja. Tko ima kakve kvalitete odnosno nekvalitete. Sve zaključke koje budete donijeli moći ćete primjeniti u bilo kojoj životnoj situaciji.