Lenormand kombinacije: Konjanik+Miševi

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Ova tarot kombinacija donosi pregršt nevolja. Prvenstveno, to se tiče zagubljenih poruka odnosno dokumenata i drugih papira. Vijesti koje će pitač dobivati bit će uznemirujuće. Naravno, stupanj uznemirenosti će varirati. Ako, primjerice, pitač dozna da mu je sag uništen neće puno prašine dizati. Za razliku od toga, ako dozna da mu prijeti otkaz, to je već nešto drugo.

Zajedno s Konjanikom, Miševi simboliziraju mladoga, vragolastoga muškarca koji voli lagati, a i ukrasti s vremena na vrijeme. Sitne je građe, spretan i brz. Moral ga uopće ne zanima. Samo mu je važno da se snađe, da prevari i da protivnika riječima smuti.

Na ljubavnom planu, doći će do čudne i teške situacije. Osim što će nevjera biti u pitanju, pitač će biti jako emotivno nezadovoljan i nesretan. Imat će osjećaj da ga se stalno pravi budalom. Ovdje se radi o namjernom emotivnom povređivanju partnera. Primjerice, osobu se uvjerava da ju se voli, a zapravo se ništa ne osjeća. Čak suprotno, osjeća se prijezir. Osobu se zavlači samo radi koristi. Ovo su emotivno osakaćeni ljudi. Nezreli muškarci koji nisu u stanju preuzeti odgovornost za svoja djela. Pojednostavljeno rečeno, štetočine.

I na poslu će pitač doživjeti mnoge neugodnosti. Netko na poslu može krasti pa kada ga se ulovi pravit će se lud. To će stvarati katastrofalnu atmosferu prepunu napetosti i neugodnog iščekivanja.