Lenormand kombinacije: Konjanik + Pas

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Ova tarot kombinacija donosi priču o lojalnom mladiću. Pitaču pomaže ili će mu pomagati mlađi muškarac koji to radi iz čistog zadovoljstva. Pitača poštuje i voli. Ova je osoba doista prijateljski nastrojena prema osobi koja je postavila pitanje. Ovom mladom pomagaču može se vjerovati.

Na ljubavnom planu, radi se o snažnim i iskrenim prijateljstvima. Pitač se može povjeriti bez problema. Neće naići na osudu. Konjanik i Pas prikazuju situaciju u kojoj se prijateljski odnos postepeno razvija u nešto više. Može se dogoditi da se nakon godina i godina prijateljstva dvoje ljudi zaljubi.

Nadalje, ove dvije tarot karte zajedno sugeriraju da će pitač uskoro primiti vijesti od prijatelja ili poznanika ili će ga prijatelj posjetiti. Komunikacija će biti otvorena i stabilna. Neće biti fige u džepu.

I na poslovnom planu ova tarot kombinacija donosi pregršt novina. Vijesti će biti pozitivne.

Ova tarot kombinacija ukazuje na to da će pitač biti odličan savjetnik ili će ga se kvalitetno savjetovati. Također, Pas i Konjanik predstavljaju grupni izlazak. Ovo je “čopor” koji će se ludo zabaviti. Idealna aktivnost će biti vožnja automobilom.