Lenormand kombinacije: Konjanik+Vrt

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Ova tarot kombinacija govori o svim oblicima javnih nastupa i objava. Društvenost je ovdje od presudne važnosti. Pitač će željeti jako puno toga iskomunicirati s okolinom. Ovo su druženja na javnim mjestima. Radi se, primjerice, o ispijanju kave na poznatom gradskom trgu ili doslovno u parku. Važno je da pitač bude viđen, da se zna tko mu pravi društvo. Ovdje se čak može govoriti i o ogovaranju, ali ove dvije tarot karte kada su zajedno stvaraju benignu atmosferu. Drugi se ljudi uzimaju u usta, ali nema zlih namjera, dapače. Radi se o situacijama u kojima pitač doznaje važne informacije. Tko se s kim druži, kome bi se trebalo obratiti za pomoć i tome slično. Pitač bolje upoznaje okolinu u kojoj obitava.

Na ljubavnom planu, jedna je stvar sigurna; nema i neće biti skrašavanja. Pitač ne pristaje na samo jednu vezu. Moguća je i obrnuta situacija. Pitač će na javnom mjestu upoznati mladog, šarmantnog, ali nevjernog muškarca. Koliko god njegova zavodljivost imponirala pitaču, poželjno je biti na oprezu.

Na poslovnom planu, Konjanik i Vrt udruženim snagama govore o tome da će s karijerom biti sve u najboljem redu. Presudna će biti druženja s kolegama i nadređenima. Na ovaj način bolje će ih se upoznati. Pitač će iz prve ruke vidjeti kakvi su u opuštenoj, neformalnoj atmosferi, a i drugi će bolje upoznati pitača. U svakom slučaju, nema razloga za brigu.