Lenormand kombinacije: Konjanik+Planina

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand tarot karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.        

Tamo gdje se pojavi Planina nastaje puno problema. Zajedno s Konjanikom dolazi do kašnjenja poruka. Konkretno, može se dogoditi da je pitač poslao pismo koje se negdje na putu izgubilo ili je slučajno poslano na drugu adresu. Također, u slučaju da pitač očekuje posjetu do nje neće doći na vrijeme. Ili ako pitač želi otići u posjetu doći će do blokade. Može se, primjerice, dogoditi da usred nevremena osoba mora odgoditi putovanje. Ova tarot kombinacija donosi pregršt vijesti o svakojakim problemima. Na momente će se činiti da im nema kraja.

Puno će problema biti s neprijateljima, a u ovom slučaju glavni dušmanin će biti mlađi muškarac. Neovisno o spolu pitača, najviše problema će biti s muškarcima. Ovo je teška, naporna, strahovito inatljiva osoba i nasilna. Pitač će se jako namučiti prije negoli ju ukloni s puta. Ova tarot kombinacija podsjeća na mafijaški obračun. Kada se osobu ne može milom ukloniti, onda se to sredi silom.

Na ljubavnom planu, pitač nema sreće ponajviše u komunikaciji s muškarcima. Bilo da je riječ o potencijalnom dečku ili rođenom bratu ili nekoj drugoj osobi, ovdje nema i neće biti suradnje. Karakterne razlike su velike. Čak i u slučaju da je osoba koja postavlja pitanje u vezi ova tarot kombinacija ne sluti na dobro. Riječi su oštre, hladne. Pitač je neumoljiv.

Na poslu se treba čuvati ogovaranja. Pitač se ne smije povjeravati muškarcima.