Lenormand kombinacije: Konjanik+Raskrižje

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Ova tarot kombinacija znači da će pitaču uskoro biti prezentirane višestruke mogućnosti. Ova višestrukost može se ticati bilo čega; više poslova, više ljubavnika, više putovanja, više fakulteta itd. S obzirom da Raskrižje predstavlja nesigurnost, a Konjanik mladost i neiskustvo, ovo je slika mladoga, neodlučnoga muškarca koji ne zna kojim putem krenuti. Ipak, jedna je stvar sigurna. Mladić će jako puno poruka primati i slati. Samo će željeti pričati o ponuđenim izborima, ali neće se odlučiti za niti jedan. Ovo se svakako može ticati samoga pitača.

Na ljubavnom planu, i jedna i druga karta predstavljaju nevjeru. Mada će nekoliko potencijalnih partnera ili partnerica uzbuđivati pitača, on neće ostvariti stabilnu vezu s niti jednom osobom. Pokušavat će, ali će završiti neslavno. Skakat će iz jednog kreveta u drugi ili u nešto blažoj formi osoba će se dopisivati s par ljudi odjednom. Time će stvoriti golemu konfuziju u glavi.

Na poslovnom planu, ovo je mogućnost da se radi nekoliko poslova. E sada, ili će osoba odbiti sve poslove usred neodlučnosti ili će paralelno raditi dva posla.

Kod ove tarot kombinacije važno je nakon donesene odluke od nje ne odustati.