Najbolje metode proricanja koje nudi besplatni tarot

Najbolje metode proricanja koje nudi besplatni tarot

Je li mi partner vjeran? Hoće li se moja financijska situacija promijeniti? Hoće li moja veza završiti s vjenčanjem? – pitanja su koja su vam na pameti svaki dan, ali ne uspijevate sami doći do odgovora. Ako ste se prepoznali u ovoj situaciji, pokušajte pronaći rješenja u besplatnom tarotu. Ova jedinstvena i praktična usluga pruža vam uvid u budućnost i otvara mogućnosti da je promijenite. Najpoznatije metode besplatnog tarota su DA/NE tarot, otvaranje 3 karata, otvaranje 6 karata i zaželi želju.

Tarot DA/NE

Pitanja se uvijek postavljaju precizno, jednostavno i pojedinačno, a to znači da na jedno pitanje dobivate  jedan odgovor. Najbolja su pitanja na koje se može odgovoriti s „da“ i „ne“. Ona će vam dati jasne smjernice što trebate napraviti na ljubavnom, poslovnom ili financijskom planu.

Otvaranje tri karte

Ova je metoda proricanja jedna od najpopularnijih, a u njoj se koriste karte Velike Arkane. Proriče se na temelju tri karte koje predstavljaju prošlost, sadašnjost i budućnost. Prva karta koja označava prošlost daje uvid u prošle situacije koje su utjecale na razvoj sadašnjosti. Druga karta sadašnjosti simbolizira događaje koji se trenutno događaju, a treća budućnosti daje uvid u konačni ishod situacije. Ona ujedno može otkrivati i tko će biti uključen u razvoj te situacije.

Otvaranje šest karata

Proricanje sa šest karata daje dublji uvid u život onoga kome se proriče. Prva karta simbolizira osobu koja pita i njezinu trenutnu situaciju, druga otkriva pojedince ili događaje koji se protive toj osobi, a treća karta vraća u prošlost. Prve se tri karte odnose na prošlost bez koje ne bi bilo ni budućnosti, a posljednje tri simboliziraju ono što nas očekuje. Četvrta karta pokazuje kako trenutna situacija utječe na buduće događaje, peta ukazuje na strategije koje osoba treba iskoristiti ne bi li utjecala na budućnost, a šesta daje uvid u konačni ishod situacije.

Zaželi želju

Ova jednostavna i brza metoda daje odgovor na konkretna pitanja koja vas muče. Kada se nađete u dilemi, samo pitajte tarot za odgovor. Tarot karta koja se pojavi pomoći će vam da razriješite situaciju. Njezine poruke najbolje je shvatiti kao poticaj da promijenite ono što vam smeta u ljubavnom, financijskom ili poslovnom planu.