Najvažniji modni događaj 2018.: Met Gala

Najvažniji modni događaj 2018.: Met Gala

Prvi ponedjeljak u svibnju tradicionalno je u New Yorku, gradu koji nikada ne spada pod simbolikom Ovna, rezerviran za jednu od najprestižnijih i najluksuznijih modnih poslastica, legendarnu Met Galu, večer posvećenu društvenoj kremi. Osim dodjele Oskara, Met Gala je jedan od najvažnijih modnih događaja tekuće godine. Novo izdanje bale obilježila je tema „Nebeska tijela: moda i katolička imaginacija“. Inspiracija u „katoličkoj maštovitosti“ za mnoge dizajnere bila je očito malo previše, zato se ovogodišnji bal pamti kao jedan od najvećih modnih promašaja. U astrologiji je umjetnost i glamur pod utjecajem Neptuna, raskoš se povezuje uz Sunce i znak Lava, a moda, estetika i ljepota uz Veneru i Vagu. Pogledajmo ovogodišnje najbolje i najgore odjevene zvijezde večeri.

  1. Prvi ponedjeljak u svibnju ostavila je slobodno u svom rokovniku i zvijezda serije „Igra prijestolja“ Emilia Clarke. Na najvećem modnom događaju sezone kojim presjeda bezvremenska Anna Wintour pojavila se u raskošnoj crno-zlatnoj haljini s upečatljivim nakitom. Zahvaljujući modnom divu Dolce & Gabbana uvrštena je među najbolje odjevene zvijezde. Majka zmajeva rođena je u elegantnom znaku Vage, kao numerološki profil 3, dobar je zabavljač, omiljena je među glumcima te je poznata i po svom smislu za humor. Venera u Škorpionu govori kako i privatno preferira tamnije tonove -tamnocrvenu i crnu boju.

 

  1. Na listi najbolje odjevenih poznatih dama na 72. Met Gali koja je i ove godine održana u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku našla se i prijateljica nove članice kraljevske obitelji Meghan Markle – glumica i bivša miss Priyanka Chopra. Zanosna Indijka poklonila je povjerenje uglednom dizajneru Ralphu Laurenu koji je za nju sašio predivnu velvet Zvijezda serije „Quantico“ rođena je u ženstvenom znaku Raka sa Mjesecom i Venerom u razigranim i mladenačkim Blizancima, a na podznaku joj se nalazi karizmatični i fatalni Škorpion. Venera kao planet ljepote nalazi se u harmoničnom odnosu sa Plutonom i Marsom što ju čini atraktivnom i uvijek zapaženom.

Tekst: Maja Eva (kod 88)