Natalie Portman

natalie portman

Američka glumica izraelskog podrijetla, pravog imena Natalie Hershlag, a nama poznatija kao Natali Portman odlučila je dodatno obogatiti svoj bankovni račun filmovima i proširiti svoju obitelj.

Godina koju polako ostavlja iza sebe donijela joj je puno obaveza i novih projekata. Trenutačno je zaokupljena promocijom novih filmova „Planetarij“ i „Jackie“ koji će dogodine doći i u naša kina. Elegantne haljine više ne mogu skrivati trudnički trbuščić, pa će ova mlada dobitnica Oskara i Zlatnog globusa na zasluženi predah.

Glumica rijetko komentira svoj privatni život i brak s koreografom Benjaminom Millepiedom s kojim ima petogodišnjeg sina Alepha. Mjesec u Djevici sklon je analiziranju vlastitih emocija u izolaciji, a ne pred drugima. Venera (brak) u kvadratu sa Satunom i Jupiterom u njenom horoskopu nagovještavaju probleme u braku i mogućnost rastave braka. Konjunkcija Venere i Merkura u Raku govore kako je Natali tradicionalna i da joj je cilj zadržati porodicu na okupu. Spremna je s vremena na vrijeme stopirati vlastitu karijeru kako bi više vremena provodila sa djecom i suprugom. Glumica nije nevjerna i teško bi oprostila prevaru, a isto ne možemo reći za njezinog supruga. Uspješna oskarovka spremna je na žrtvovanje i kompromise, ali kada suprug dovede u pitanje njezin ponos, ovaj brak će se naći će se u neprilici.