Nina Kraljić se vraća na glazbenu scenu

Nina Kraljić

Album mlade Slavonke izdat će diskografska kuća „Universal Music Group“. Album sadrži jedanaest pjesama, koje su kombinacija pjesama na našem jeziku, Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama i autorske pjesama na stranom jeziku. Nije na odmet spomenuti da je surađivala s Matijom Dedićem.

Zadnjih nekoliko mjeseci nisu bili jednostavni za 24-godišnju pjevačicu. Hrvatska sedam godina nije vidjela našeg predstavnika u finalu Eurosonga, a Nina nam je to omogućila kao od šale. Pjesmom „Lighthouse“ osvojila je publiku i žiri i plasirala se u finale, ali čini se da joj je najveći uteg tijekom Eurosonga bila vlastita zemlja, a ne trema ili konkurencija. Komentirala se Zigmanova haljina teška skoro 20 kila kao potpuni promašaj, odabir pjesme, suradnja sa stranim autorima, ama baš sve. Hrvatski skladatelji ustali su protiv nje nazivajući njezin plasman u finale skandaloznim. Hrvatska je zemlja mudrih narodnih izreka, pa bi Nina trebala znati da dobri ljudi daju sreću, a loši iskustvo, pa će sada jača nego hrabro krenuti u nove pobjede.

Numerološka godina broj Osam traje još svega nekoliko tjedana, pa bi trebala u ovoj godini postići realizaciju vlastite snage i početi dobro upravljati vlastitim životom. Ovo je godina ulaganja, napretka i angažmana u inozemstvu. Venera u znaku svoje egzaltacije (Ribe) na jednom od najljepših stupnjeva (27°) govori o njezinom neupitnom glazbenom talentu i ljubavi prema glazbi, ali retrogradan Merkur u Ribama donosi konfuziju. Trebala bi odabrati vrlo stručnu osobu koja će voditi njezinu karijeru jer samostalno može donositi krive procjene. Retrogradan Merkur donosi i poteškoće u komunikaciji, pa će ju publika doživljavati kao drugačiju, inovativnu, ali i kao suviše zatvorenu. Trebala bi se suzdržavati putovanja ukoliko nisu povoljne vremenske prilike (Merkur=promet).