Propale milijunašice 3

Propale milijunašice 3

Najgora židovska kletva “dabogda imao pa nemao“ nije zaobišla niti brojna poznata lica Hollywooda. Svojih prvih šest nula lako su zaradili, a sada su u dugovima radi lakomislenog upravljanja novcem. Astrolozi smatraju da će biti bogate osobe sa snažno postavljenom drugom ili osmom kućom natalnog horoskopa (materijalni resursi, nasljedstvo), kada je vladar druge kuće (novac) u prvoj kući, dominantnim Jupiterom (sreća i bogatstvo) i Plutonom (moć). S druge strane, Saturn kao planet pesimizma, odricanja i siromaštva može narušavati našu financijsku situaciju, Neptun može dovoditi do financijskih (samo)obmana, a Uran do iznenađenja ili čak bankrota. Pogledajmo koje su zvijezde dosegle vrh i dno u svega nekoliko godina.

Pamela Anderson

Legendarna plavuša koja se proslavila zahvaljujući ulozi C. J. Parker u TV seriji „Spasilačka služba“ danas je kućanica koja se suočava s milijunskim gubicima. Kanadsko-američka glumica i model Pamela Anderson zahvaljujući luksuznom i raskalašenom životu ugrozila je teško zarađene milijune te bezuspješno pokušava živjeti na staroj slavi sudjelujući u „Big Brotheru“.

Pamela Anderson rođena je u ljetnom kardinalnom znaku Raka koji vlada grudima. Mjesec u agresivnom Ovnu u harmoničnom odnosu sa podznakom i trigonu s Venerom zaslužen je za njezin privlačan izgled, a otkriva i zanimljivu činjenicu da su njezine grudi i danas jedan od najtraženijih pojmova na Internet tražilicama. Svoju karijeru započela je zahvaljujući fotografu koji ju je nagovorio da svoje fotografije pošalje Playboyu. Vladar podznaka ili njezinog tijela je Merkur u skladom aspektu sa Neptunom kao planete fotografije, umjetnosti i glamura, pa nije neobično da su je ubrzo pozvali na snimanje. Pamela Anderson do sada je bila na najviše naslovnica u povijesti Playboyu. Što ju je dovelo do financijskog kraha? Sudeći po horoskopu sklonost posuđivanju novca partnerima te ulaganje u njihove karijere. Tranzit nemilosrdnog Saturna u Jarcu koji govori o dugovima i restrikcijama ulazi u njeno osmo polje koje predstavlja poreznu upravu, pa će plavokosa glumica imati problema i sa zakonom.