Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

Tumačenje karata, gledanje u prošlost, analiza sadašnjosti i predviđanje budućnosti; sve je to popularno od same pojave tarota. Kroz vrijeme je s novim generacijama dolazilo i do promjene običaja ali ljudi su uvijek bili zainteresirani za “pogled u budućnost”. I iako su se polako mijenjale i karte, odnosno rađeni su razni špilovi čiji su crteži odgovarali određenom vremenu, jedno je ljudima ostalo isto – ljubav je onda bila i ostala do danas najvažniji segment života i ono što ih je uvijek zanimalo i o čemu su uvijek propitkivali tumače tarot karata. Tarot za ljubav daje odgovore na širok spektar tema, ne samo odgovor hoćete li naći srodnu dušu. I iako možete dobiti odgovore na pitanja o pronalaženje srodne duše, tarot odgovara i na pitanja o romantičnim odnosima, ljubavnim izazovima, mogućnost ostvarenja dugoročnog ljubavnog odnosa i slično. Tarot za ljubav se bazira na tumačenju, ali i pomnom objašnjenju ljubavne podudarnosti kroz astrološku i numerološku simboliku svake karte. Svaka nam kombinacija kroz tarot karte nagovještava i daje mogućnost upoznavanja svih prednosti, ali i mana ljubavnog partnerstva. Tarot za ljubav će nam pokazati kako doći do unutarnje spoznaje, te kako pronaći odgovore na složene ljubavne situacije i probleme; od prevare do ljubomore…

Svako od nas uglavnom teži stabilnom odnosu i sreću s voljenom osobom, ali svi znamo i kako do ostvarenja ljubavne sreće nije uvijek lako doći. Bez obzira tražimo li pravog partnera ili započinjemo ljubavnu vezu, stupamo u brak ili rješavamo ljubavne konflikte i izazove braka, moramo naći pravi način i odgovore. A oni često zahtijevaju mudrost i objašnjenje za svaku situaciju. Tarot za ljubav nam pomaže i da shvatimo sve promjene koje nas očekuju, ali i ukaže nam na promjene koje nekada znaju biti vrlo bolne i teške. Svako tarot tumačenje za ljubavne odnose u sebi sadrži jedinstvene kombinacije kroz koje otkrivamo hoćemo li imati periode sreće i zadovoljstva u carstvu romantike, ili nas pak očekuju ograničenja, nevjera, pa i prekid sadašnje veze. Tarot za ljubav nudi brojne tehnike otvaranja, a svaka od njih nam daje uvid u sve aspekte trenutnog odnosa. U detaljnom se tumačenju može sagledati emotivna vezanost partnera, njihova karmička povezanost, duhovna spona i mogućnost dugotrajnosti.

S obzirom na to da je područje romantičnih odnosa vrlo “osjetljivo” za mnoge, cjelokupnom tumačenju treba dati određen smisao, poruku i smjernice kako bi došlo do trajne sreće.

Tarot za ljubav nas uvodi u jedan novi svijet i dimenziju novih saznanja. Kroz opciju tarot za ljubav možemo otkriti sve mogućnosti i potencijale kada je sfera ljubavi i romantike u pitanju.

Najčešće su pitanja koja se postavljaju kroz opciju tarot za ljubav slična ovima:

 • Voli li me iskreno osoba s kojom sam u vezi?
 • Je li mi suprug vjeran?
 • Hoću li se udati za osobu koja mi se sviđa?
 • Je li moj dečko vjerna i odana osoba?
 • Kakva će mi biti buduća supruga?
 • Hoću li imati svoje vjenčanje iz snova?
 • Kako ću se slagati s osobom s kojom sam tek ušla u vezu?

Kada želimo konzultirati tarot za ljubav, prvo je potrebno jasno definirati pitanje da bismo dobili razumljiv i precizan odgovor koji će imati praktičnu primjenu u našem životu. Na svako postavljeno pitanje tarot za ljubav će pokazati kakva je energija određene situacije i opisati ishod. Tarot za ljubav se može raditi i jednostavnim otvaranjem sa sedam karata.

 • Prva karta označava osobu, njen odnos prema ljubavi i drugoj osobi.
 • Druga karta pruža odgovore kakve smo sreće u ovom životu po pitanju ljubavi, uzimajući u obzir i karmičku regresiju.
 • Treća nam karta ukazuje što trebamo promijeniti u svom životu kako bi došli do ljubavi. Ova karta naglasak stavlja i na karmičko čišćenje.
 • Četvrta nam karta pokazuje kako možemo pojačati i kanalizirati energiju ljubavi u pozitivnom smjeru.
 • Peta karta nam pokazuje imamo li skrivene neprijatelje u ljubavi, neku magiju, ili bilo kakav vid blokade.
 • Šesta karta nam ukazuje na ono što nam u ljubavi pomaže, te imamo li pomoć iz duhovnih svjetova ili ne i u čemu se ogleda ta pomoć.
 • Sedma nam karta ukazuje na sve ljubavne događaje u narednih devet mjeseci. Ova je karta pokazatelj uspona, padova, starih ljubavi, iznenađenja i svega onoga što će privući našu pažnju.

Tarot za ljubav nudi i mnoge druge tehnike otvaranja, ukazujući nam na pozitivna i negativna razdoblja u sferi ljubavi. Kroz tumačenje i položaj karata u otvaranju dobivamo potpun i detaljan uvid i sliku svoje ljubavne situacije.