Kako doći do savjeta o braku preko tarota

problemi u braku

Tarot kao cjelina je odlična tehnika za dobivanje savjeta u vezi bilo čega što vas muči pa tako i u vezi braka. Ako osjećate da se nalazite na prekretnici, da se nešto mora ili treba promjeniti u odnosu tada je doista pametno iskoristiti tarot. Ne preporučujem da karte zloupotrebljavate. Nema ih smisla silovati tako što ćete konstantno postavljati jedno te isto pitanje. Pitanje postavite samo jednom, neka bude maksimalno precizno. To će biti dovoljno.

Postoji nekoliko zgodnih načina kako da tarot iskoristite u smislu da vam se pruži savjet u vezi braka. Najjednostavnije bi bilo da izvučete samo jednu kartu. Budite kreativni prilikom tumačenja. Nemojte odmah trčati u zagrljaj neke knjige ili na internet već pokušajte sami protumačiti odgovor. Pitali ste nebesa nešto važno, sada dozvolite da vam se pruži odgovor. Ako izvučete jednu od velikih arkana, između 0 i 22 tada joj posvetite više pažnje jer takva karta nosi u sebi više energije od malih arkana ili dvorskih karata. S obzirom da tražite savjet čuvajte se pojednostavljivanja. Ako primjerice postavite pitanje kako bi se nadalje trebala ponašati u braku i izvučete Sunce to bi značilo da se trebate više smijati, budite zabavnija nego inače, izlazite češće s partnerom. Ali isto tako čuvajte se pretjerivanja i izbjegavanja odgovornosti i teških tema. Dakle, uvijek nastojte i svijetlu i tamnu stranu karte uzeti kao dio odgovora. U slučaju da vam jedna karta nije dovoljna posegnite za još dvije. One će dodatno pojasniti što je “pjesnik” htio reći.

U slučaju da izvučete jednu od dvorskih karata, procjenite koga ona predstavlja, vas ili supruga. Ako se radi o ženi i ako element kojega karta predstavlja odgovara elementu kojemu pripada vaš astrološki znak tada tarot govori da je odgovor u vama, vašoj volji. Kontrolirate situaciju i što god odlučili napraviti s brakom preuzet ćete odgovornost. Ako se pak radi o karti muškarca čiji element odgovara elementu astrološkog znaka u kojem je suprug rođen, tada je on u prednosti u odnosu na vas. U njegovoj ste (ne)milosti. Ako kartu ne možete povezati sa sobom niti s partnerom, dodatne dvije karte će objasniti o kome je ovdje riječ odnosno kakve namjere ima ta osoba koja može pomoći ili odmoći braku. U ovom slučaju karte kažu da se trebate osloniti na treću osobu što može biti vaša prijateljica ili sestra, znači netko tko vam je blizak i tko može svojim sugestijama pozitivno utjecati na vas. Ili se pak može raditi o ljubavnici koju se mora izbaciti iz života. To će dodatne dvije karte pojasniti.

Samo se opustite i neka vam karte pričaju priču…