Lenormand kombinacije: Konjanik+Srce

Lenormand kombinacije

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Ova tarot kombinacija zrači novostima na ljubavnom planu. Pogotovo ako je pitač predugo bio sam uskoro će mu se otvoriti nove mogućnosti. Bit će puno aktivnosti. Češće će se izlaziti, birat će se zanimljive lokacije, osoba će biti raspoložena za ljude. Bit će puno mladenačkoga zanosa neovisno o tome koliko je pitač realno star. Osoba će naprosto biti raspoložena za ljubav. Napokon će netko novi ući u pitačev život pogotovo ako je dugo bio sam. Nova je romansa na vidiku, pogotovo ako je pitač ženskoga spola.

Naime, Konjanik predstavlja mladoga ili duhom mlađega muškarca za kojega će se osoba zakačiti. Bit će poletan i pun energije. Jako šarmantan i galantan. Ipak, pitač treba biti na oprezu. U najgorem slučaju i to samo ako okolne karte pokazuju, može se dogoditi da se osoba zaljubi u krivu osobu. U nekoga tko nije vjeran, tko ne zaslužuje pažnju i iskrenu ljubav.

Po pitanju posla, ovo znači da osoba neće imati problema. Poruke će biti pozitivne. Moguće je da će se pitač zaljubiti u kolegu ili kolegicu. Međutim, to nikome neće smetati, niti šefu niti drugim kolegama. Dapače, malo romanse na poslu neće biti na odmet.

Puno će se pričati i pisati o ljubavi u nadolazećem razdoblju.